Στη Μύκονο σχεδιάζει να έρθει η Τζένιφερ Λόπεζ, πραγµατοποιώντας έτσι µία από τις µεγάλες της επιθυµίες. Η Λατίνα σταρ είχε επισκεφτεί τη χώρα µας τον Σεπτέµβριο του 2009 για µία συναυλία, ωστόσο δεν είχε προλάβει να επισκεφτεί το πιο διάσηµο ελληνικό νησί. Από τότε είχε εκφράσει την επιθυµία της να κάνει διακοπές στο «νησί των ανέµων», ενώ πριν από δύο χρόνια στην τηλεοπτική εκποµπή «Live Kelly and Michael» παραδέχθηκε πως θέλει πολύ να ταξιδέψει στη Μύκονο.

Αυτή τη φορά, εκτός αν µεταβάλει το πρόγραµµά της, φαίνεται πως θα τα καταφέρει, αφού, σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», η 49χρονη τραγουδίστρια ήδη ξεκίνησε επαφές µε ανθρώπους του νησιού για να ετοιµάσει τη διαµονή της. Στην αγάπη της για τη Μύκονο συνέβαλε αρκετά και ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες της, ο διάσηµος τραγουδιστής Νίκι Τζαµ. Μαζί µε τη σύζυγό του επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο τη Μύκονο και µεταφέρει πάντα στην Τζένιφερ Λόπεζ τις ξεχωριστές εµπειρίες του. Μάλιστα, διατηρεί καλή φιλία µε τον Ελληνα κοµµωτή και µακιγιέρ Κωνσταντίνο Εµµανουήλ, που, όταν δεν βρίσκεται στο Λονδίνο, είναι στη Μύκονο και επιµελείται όλους τους σταρ.

Ο Εµµανουήλ, πολύ γνωστός για την εξαιρετική δουλειά του, ετοιµάζει συνεργασία-έκπληξη µε τον διάσηµο τραγουδιστή, αλλά και µε την Τζένιφερ Λόπεζ. Στη Μύκονο έχουν συναντηθεί πολλές φορές, ενώ ο Ελληνας µακιγιέρ και κοµµωτής έχει άψογη σχέση και µε τη σύζυγο του τραγουδιστή.

Σε ό,τι αφορά την άφιξη της Τζένιφερ Λόπεζ στο «νησί των ανέµων», οι πληροφορίες τη θέλουν να έρχεται µόνο για ξεκούραση και όχι για κάποια εµφάνιση. Μάλιστα όσοι τη γνωρίζουν λένε πως η ίδια δεν επιθυµεί να γίνει στόχος των παπαράτσι και γι’ αυτό ίσως στην αρχή δεν θα γίνει αντιληπτή. Ακόµα και πέρσι, όταν ήρθε στην Ελλάδα, προσπάθησε να κρατήσει µυστική την άφιξή της. Οπως είχαν αναφέρει δηµοσιεύµατα, η Λατίνα σταρ έκανε βόλτα µε το σκάφος της στα ανοικτά της Κρήτης και έπειτα βρέθηκε στο Λουτρό Σφακίων, προκειµένου να απολαύσει τις οµορφιές του τόπου.

«Η J.Lo έγινε αντιληπτή από τον κόσµο που παραθέριζε», ανέφερε ιστοσελίδα, τονίζοντας ότι ο φακός την εντόπισε στο κότερο που τη µετέφερε στις όµορφες παραλίες του νησιού. Οµως ποτέ δεν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της, αφού ήταν πολύ προσεκτική. ∆εν είναι η πρώτη φορά που η J.Lo επισκέπτεται µια χώρα χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους δηµοσιογράφους. Οι συνεργάτες της σε συνεντεύξεις τους έχουν δηλώσει πως δεν της αρέσει, ειδικά το καλοκαίρι, να βλέπει τους παπαράτσι να «κυνηγούν» την ίδια και τα παιδιά της, καθώς το µόνο που επιθυµεί είναι η ξεκούραση.

Πριν από περίπου έναν µήνα ταξίδεψε στις Μπαχάµες και, ενώ επέλεξε µια παραλία που έµοιαζε ερηµική, κατάφεραν και την εντόπισαν οι παπαράτσι. Η Τζένιφερ, αν και 49 ετών, διατηρεί τις σέξι καµπύλες της και δεν σταµατά να προκαλεί συζητήσεις ακόµα και όταν περπατά στον δρόµο. ∆εν έχουν περάσει παρά λίγες ηµέρες από τότε που φόρεσε µέσα στο καλοκαίρι εκκεντρικές µπότες ενώ περπατούσε στη Νέα Υόρκη, µε τα media να παίρνουν φωτιά.