Ένα από τα ονόματα που «ακούγονται» τις τελευταίες ώρες για τον Ολυμπιακό είναι αυτό του Φράνκο Σολδάνο, με τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή να αναφέρουν ότι βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών. O Αργεντινός επιθετικός της Ούνιον Σάντα Φε σκόραρε σε χθεσινή βραδινή αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην Αλντοσίβι, δίνοντας τη νίκη στο σύλλογό του με 1-0.

Ο Σολδάνο, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στους δημοσιογράφους και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα δημοσιεύματα που τον φέρνουν κοντά στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. O 24χρονος στράικερ ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να ασχολείται με τα δημοσιεύματα αυτά, για να μπορεί να αποδίδει στην τρέχουσα ομάδα του, ωστόσο, υπογράμμισε ότι γνωρίζει για τον Ολυμπιακό, τον οποίο χαρακτήρισε ως το πιο μεγάλο όνομα στην Ελλάδα με ευρωπαϊκή ιστορία.

Ο Σολδάνο, μάλιστα, υποστήριξε ότι τον δελεάζει η προοπτική της χώρας μας για τους «ερυθρόλευκους», επισημαίνοντας πάντως πως αυτή τη στιγμή κοιτάζει μόνο την ομάδα του. Αρχικά, τόνισε: «Κάποια πράγματα με κάνουν να γελάω, επειδή πολλές φορές με έχουν στείλει σε διάφορες ομάδες οι δημοσιογράφοι. Νομίζω είναι μία δημοσιογραφική τάση που υπάρχει για εμένα. Πρώτα με έστειλαν στην Ατλέτικο Νασιονάλ, μετά στην Λεβάντε και στη συνέχεια στην Ελλάδα. Εγώ προσπαθώ να μην μιλώ και να είμαι επικεντρωμένος στην ομάδα μου που αυτή τη στιγμή είναι η Ούνιον».

Στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και την προοπτική της Ελλάδος: «Με δελεάζει η προοπτική της Ελλάδος. Υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με το μεγαλύτερο όνομα να είναι αυτό του Ολυμπιακού. Είναι μία ομάδα με ευρωπαϊκή ιστορία που αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αλλά αυτές τις τελευταίες ημέρες ζήτησα από τους ανθρώπους μου να μην μου αναφέρουν τίποτα σχετικά με αυτό το θέμα, γιατί διαφορετικά θα μου ήταν πολύ δύσκολο να συγκεντρωθώ και να παίξω για την Ούνιον».