Τις τελευταίες ημέρες είχαμε την απόκτηση του Μπίμπαρς Νάτχο, αλλά αυτό δεν σήμανε πώς οι «ερυθρόλευκοι» σταμάτησαν να ασχολούνται με τις κινήσεις ενίσχυσής τους. Ναι μεν σε πρώτο πλάνο ήταν η αναμέτρηση με τη Λουκέρνη στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά παράλληλα δούλευαν τις υποθέσεις που έχουν στα σκαριά σε ό,τι αφορά τις επόμενες μεταγραφές. Με την περίπτωση του Γκιγιέρμε να είναι η πιο προχωρημένη.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι σε ανοικτή γραμμή με τη Λα Κορούνια για τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο. Οι συζητήσεις συνεχίζονται και γίνεται προσπάθεια να τελειώσει άμεσα το θέμα, ώστε να έρθει ο Βραζιλιάνος χαφ στον Πειραιά.

Το έδαφος στις επαφές με την ομάδα της Γαλικίας είναι πρόσφορο με την ισπανική ομάδα να είναι ανοικτή και να παραχωρήσει τον 27χρονο μέσο. Αυτό που απομένει είναι να καταλήξουν οι δύο πλευρές στους όρους του deal, για να τελειώσει και να αποτελέσει ο Γκιγιέρμε το επόμενο απόκτημα των «ερυθρολεύκων».

Με δεδομένο ότι έχει κάνει προετοιμασία με την Λα Κορούνια ο παίκτης, εφόσον αποκτηθεί θα χρειαστεί μερικές ημέρες προσαρμογής, αλλά θα είναι σε θέση να βοηθήσει στα πλέι οφ του Europa League. Θυμίζουμε πώς το πρώτο ματς με τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στην Μπέρνλι και την Μπασάκσεχιρ θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου.