Πανέτοιμος για να αντιμετωπίσει τη Λουκέρνη είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Πορτογάλος τεχνικός, τόνισε ότι η ομάδα του έχει μεγάλο κίνητρο και πολύ μεγάλη θέληση προκειμένου να δείξει πολλά πράγματα στο γήπεδο, ενώ ανέφερε ότι είναι σημαντικό ο Θρύλος να μην δεχθεί τέρμα.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για την γνώμη του για τη Λουκέρνη: «Πρέπει να είμαστε μια ομάδα δυνατή στο ψυχολογικό κομμάτι. Είμαστε πανέτοιμοι για τη φάση αυτή, παρόλο που αντιμετωπίζουμε έναν δυνατό αντίπαλο που έχει κάνει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Ελβετίας. Παρόλο που είμαστε μια ομάδα νέα, η ομάδα μας είναι ενωμένη, δυνατή και πανέτοιμοι για να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο. Είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι για να τους αντιμετωπίσουμε».

Για το γεγονός ότι η Λουκέρνη έχει παίξει ήδη τρία επίσημα παιχνίδια και ο Ολυμπιακός κανένα: «Σίγουρα είναι ένα πλεονέκτημα για τον αντίπαλό μας. Αλλά έχουμε και εμείς πλεονεκτήματα. Παίζουμε στην έδρα μας, οι παίκτες μας είναι πανέτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Και εμείς από την πλευρά μας έχουμε τα πλεονεκτήματα μας. Από εκεί και πέρα οι παίκτες έχουν από μόνοι τους το κίνητρο και ξέρουν το τι πρέπει να κάνουν».


 
Για το αν περίμενε ο Ολυμπιακός να είναι έτοιμος αυτή την περίοδο και αν θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα: «Σίγουρα το παιχνίδι με τη Λεγανές είναι πολύ πρόσφατο και θα υπάρχουν ομοιότητες. Εκείνο το παιχνίδι ήταν πιο πολύ δοκιμή και τώρα είναι ένα επίσημο παιχνίδι. Θα δείτε ομοιότητες όσον αφορά την ενδεκάδα και όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού ωστόσο θα υπάρξουν και κάποιες διαφορές».

Για την θέληση των παικτών του Ολυμπιακού για νίκη αλλά και για τις τυχόν παγίδες που μπορεί να προκύψουν στο ματς: «Το παιχνίδι κρατάει 90 λεπτά τουλάχιστον και για αυτό πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και προσεκτικοί. Το πιο σημαντικό σε αυτό το παιχνίδι είναι να μην δεχθούμε γκολ και έχουμε το πλεονέκτημα ότι εμείς γνωρίζουμε πολύ καλύτερα τον αντίπαλό μας από ότι αυτός εμάς. Πρέπει να μην δεχθούμε γκολ και να κάνουμε το παιχνίδι που θέλουμε εμείς».

Για το γεγονός ότι δεν έχει ζητήσει καθόλου πίστωση χρόνου όπως κάνουν συνήθως όλοι οι καινούργιοι προπονητές: «Γιατί στον Ολυμπιακό δεν επιτρέπεται ποτέ να ζητάς χρόνο. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και πρέπει να είναι πάντα εκεί που αξίζει. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε δυνατοί να παίζουμε με πίστη και να κάνουμε πάντα ότι καλύτερο. Πρέπει να δίνεις το 100%».

Για τον Νάτχο και το πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί: «Σίγουρα είναι ένας παίκτης που θα προσθέσει ποιότητα στην ομάδα μας. Έχει έρθει τελευταία στιγμή και σίγουρα από φυσικής κατάστασης δεν είναι στη θέση που πρέπει. Προσθήκες τις τελευταίας στιγμής, αλλά ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουν ακόμα την ίδια φυσική κατάσταση με την υπόλοιπη ομάδα. Φυσικά και είναι πανέτοιμοι και είναι εδώ για να βοηθήσουν και πιστεύουμε ότι μπορούν να προσφέρουν».