Το απόγευμα της Τρίτης, το πλοίο της γραμμής ΦΟΙΒΟΣ, έφερε στον Πόρο τον αγαπημένο τραγουδοποιό Φοίβο και τους συνεργάτες του για μια υπέροχη συναυλία στο νησί.

Λίγες ώρες αργότερα στο Μεγάλο Νεώρειο, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ταξίδεψε εκατοντάδες ποριώτες και επισκέπτες στον μαγικό του κόσμο. Μαζί τους και εμένα. Συνήθως στις συναυλίες του Πόρου, βιντεοσκοπώ και φωτογραφίζω. Εχθές, ήταν από τις λίγες φορές, που αφοσιώθηκα στη συναυλία. Αισθάνθηκα την ανάγκη να ακούσω τι είχε να μου πει ο καλλιτέχνης.

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός, “μίλησε” σε όλους και στον καθέναν μας ξεχωριστά. Ευαίσθητες μελωδίες, με στίχους βγαλμένους από το ημερολόγιο της ζωής του, που αγγίζουν κάθε άνθρωπο. Υπέροχες ιστορίες εμπνευσμένες από τις ανθρώπινες σχέσεις. Από τις εμπειρίες που ζούμε σε όλο το φάσμα της ζωής μας.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, ευγενικός και προσιτός. Μια ζεστή παρουσία που σε έκανε να νιώθεις άνετα. Με το ιδιόρρυθμο χιούμορ του και τις γλυκές ιστορίες, δημιούργησε μια παρέα εκατοντάδων ανθρώπων, που καθισμένοι στην αμμουδιά της παραλίας του Πέτρου, τραγουδούσαν με χαμόγελο, σε ένα σκηνικό βγαλμένο από νοσταλγικές εποχές.

Ο “Καθρέφτης”, “Εκείνη”, “Μπόσα νόβα”, “Αυτή που περνάει”, “Καλλιθέα”. Αυτά και άλλα πολλά αγαπημένα τραγούδια του, με τη συνοδεία μια καταπληκτικής μπάντας και τα φωνητικά της Νεφέλης.

Η συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά ήταν από τις ομορφότερες στιγμές του καλοκαιριού. Μια μοναδική εμπειρία που σε γαλήνευε και σε ηρεμούσε. Μια βραδιά που σου ζωγράφισε ένα χαμόγελο για το δρόμο της επιστροφής, από το ρομαντικότερο σημείο του Πόρου.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Poros Arts Festival 2018 και διοργανώθηκε από τον Δήμο Πόρου και την Περιφέρεια Αττικής.

 

 

Πηγή: porosnews.gr