Κοντά στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είναι ο Αχμέντ Χασάν της Μπράγκα. Αυτό αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα «Diario de Noticias» για τον 25χρονο Αιγύπτιο επιθετικό. Ο οποίος ναι μεν έχει συμβόλαιο με την πορτογαλική ομάδα ως το 2020, αλλά είναι προς πώληση.

Το εν λόγω δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της «DN» αναφέρει πώς θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό όπου θα συνεργαστεί με τον Πέδρο Μαρτίνς και θα έχει ως συμπαίκτες, τόσο τον Ντανιέλ Ποντένσε όσο και τον Ροντερίκ Μιράντα. Με τις πληροφορίες της πορτογαλικής εφημερίδας να αναφέρει ότι αφήνει την Μπράγκα για το Θρύλο.

Ο Χασάν ήταν για τρία χρόνια παίκτης της Μπράγκα, προερχόμενος από την Ρίο, ενώ το όνομά του είχε ακουστεί και για την Μπενφίκα. Πριν ακριβώς πάει στην Μπράγκα, αλλά δεν είχε προχωρήσει η μεταγραφή του. Δύο ημέρες μετά υπέγραψε στην Μπράγκα με την οποία κατέκτησε και το κύπελλο Πορτογαλίας.

Την τελευταία σεζόν είχε 34 ματς με την Μπράγκα, αλλά τελικά δεν τον επέλεξε ο Κούπερ για την αποστολή της εθνικής Αιγύπτου για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Μέσα από τον Ολυμπιακό θέλει να αλλάξει παραστάσεις και να κάνει ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του.