Το θέμα του Γουίλιαν Αράο είναι στην πρώτη... γραμμή για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την πρώτη τους προσφορά στη Φλαμένγκο, η οποία απάντησε αρνητικά. Όμως ο Ολυμπιακός δεν σταματά εκεί. Διότι σύμφωνα με δημοσίευμα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ετοιμάζεται να καταθέσει νέα πρόταση στην ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «flaresenha.com», σύμφωνα με τον Βινίσιους Κάστρο του «esporte.uol.com.br», ναι μεν η Φλαμένγκο απάντησε αρνητικά στην πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού, ο οποίος όμως επιστρέφει με νέα βελτιωμένη προσφορά, μένοντας μέσα στο... παιχνίδι για τον 26χρονο μέσο, και μάλιστα άμεσα.

Η Φλαμένγκο αξιώνει ένα ποσό που φτάνει κοντά στα 20 εκατ. ρεάλ (σ.σ: το νόμισμα της Βραζιλίας, κοντά στα 4,5 εκατ. ευρώ) και οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται, ώστε να βρεθεί σημείο επαφής και από εκεί να καταλήξουν σε συμφωνία.

Να σημειωθεί ότι ο Γουίλιαν Αράο έχει αρχίσει να βλέπει με καλό... μάτι το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πρόσφατα απέρριψε πρόταση από την Ιαπωνία. Κι αυτό διότι όπως λέει, στόχος του είναι αν πάρει μεταγραφή, αυτό να γίνει για κάποιον σύλλογο στην Ευρώπη.