Ο Ολυμπιακός έκανε ξεκάθαρο στο τέλος της περυσινής σεζόν, ότι θα «χτίσει» από την αρχή μία νέα ομάδα, τον νέο Θρύλο, ο οποίος θα επιστρέψει ξανά στην κορυφή.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει προς αυτή την κατεύθυνση τις μεταγραφικές τους κινήσεις, έχοντας ενισχυθεί ήδη σημαντικά με τις προσθήκες που έχουν ήδη σημειωθεί, να δείχνουν ότι θα πετάει «φωτιές» η ομάδα τη νέα χρονιά.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ο Μαντί Καμαρά είναι μόνο κάποιες από τις μεταγραφές που έκανε μέχρι στιγμής ο Θρύλος, οι οποίες αναμένεται να τον ανεβάσουν επίπεδο.

Η ενίσχυση, ωστόσο, συνεχίζεται και μάλιστα ο Ολυμπιακός έχει σκοπό να «χτίσει» ομάδα για μεγάλα πράγματα τη νέα σεζόν. Ο Ντανιέλ Ποντένσε, σύμφωνα με τους Πορτογάλους είναι κοντά στο να πιάσει Λιμάνι και η διαφαινόμενη προσθήκη του θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδας. Ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι ένας παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει κίνδυνο στην αντίπαλη εστία ανά πάσα ώρα και στιγμή, με την εκρηκτικότητά, την ταχύτητα και τη φοβερή του «ντρίμπλα» να προκαλούν πονοκέφαλο στους αντίπαλους αμυντικούς.

Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες προσπαθούν για την απόκτηση και του Γουίλιαν Αράο, ο οποίος επίσης διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς από το «6άρι» του στο νέο Θρύλο.

Επίσης, στο προσκήνιο έχει έρθει ξανά και η υπόθεση του Πρίσιτς, ενός πολύ ποιοτικού παίκτη, ενώ οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν και στην απόκτηση ενός στόπερ που θα κάνει τη διαφορά.

Ήδη οι κινήσεις που έχουν γίνει δείχνουν ότι οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» είναι αποφασισμένοι να φτιάξουν την ομάδα που θα θέλουν όλοι να βλέπουν τη νέα σεζόν, η οποία θα χαρίσει σε όλο τον κόσμο νέες απίστευτες στιγμές δόξας και υπερηφάνειας.