Ένας άνθρωπος που υπήρξε η ψυχή της θύρας 7. Ένα πραγματικό λιοντάρι που δεν άφησε ποτέ την ομάδα μόνη, ο Μάριος Δημόπουλος έφυγε σήμερα το πρωί από κοντά μας.

Ο Μάριος, που τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Κάρντιφ της Ουαλίας, χτυπήθηκε πριν από μερικούς μήνες από την επάρατη νόσο, την οποία αντιμετώπισε ως πραγματικό παλικάρι και έδωσε αυτή την τελευταία μάχη όπως μόνο αυτός ήξερε.

Όρθιος, με τον δαφνοστεφανωμένο σμιλευμένο στην καρδιά, και το χαμόγελο στα χείλη, δεν έχασε τη μάχη, απλά με τη στάση του (και σε αυτό το θέμα), μας υπενθύμισε, πως τους καλύτερους τους χρειάζονται εκεί πάνω νωρίς, να δονούν τους ουρανούς με συνθήματα του Ολυμπιακού μας.

 Ο Μάριος που διαγνώστηκε πριν από μερικούς μήνες με καρκίνο στη χοληδόχο κύστη σε τέταρτο στάδιο, πολέμησε κόντρα σε όλους και σε όλα, σαν γνήσιος Πειραιώτης, σαν σωστός Ολυμπιακός και κρατήθηκε όρθιος μέχρι την τελευταία στιγμή, κάνοντας τους γιατρούς να παραμιλάνε και δίνοντας κουράγιο στους οικείους του, οι οποίοι δεν έφυγαν στιγμή από το πλευρό του.  Συγγενείς και φίλοι, όπου κι αν βρίσκονταν αυτό το διάστημα, έστελναν μηνύματα συμπαράστασης στο φίλο, στον άνθρωπο, στον οπαδό Μάριο Δημόπουλο. 

Ο έφηβος στην ψυχή Μάριος ζήτησε στην κηδεία του να μην υπάρχουν θρήνοι και κλάματα. Το μόνο που ήθελε είναι να πάνε όλοι ντυμένοι όπως πάνε για καφέ, να τραγουδήσουν τον ύμνο του Ολυμπιακού και να τον χαιρετίσουν προσωρινά μέχρι να ξανανταμώσουν.

 

Θερμά συλλυπητήρια από το peiraiasnews.gr στη σύζυγο, στο γιο του, σε συγγενείς και φίλους που ήξεραν ποιος είναι ο Μάριος και τι πρεσβεύει