Σε πείσμα… πολλών που παρακαλάνε να είναι ξενερωμένος ο κόσμος του Ολυμπιακού από την απώλεια του περσινού πρωταθλήματος, αν κρίνει κανείς από την κίνηση των διαρκείας της νέας σεζόν συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο! Όχι απλά δεν είναι ξενερωμένος, αλλά είναι και αρκετά ζεστός ο κόσμος του Θρύλου και για μια ακόμα φορά ετοιμάζεται να σταθεί στο πλευρό της ομάδας ως «δωδέκατος» παίκτης της!

Την Πέμπτη που ήταν η τελευταία μέρα προτεραιότητας για τους παλαιούς κάτοχους (σ.σ. δόθηκε παράταση μέχρι και τη Δευτέρα), ανανέωσαν τις κάρτες του άλλοι 700 οπαδοί του Ολυμπιακού. Έτσι ο συνολικός αριθμός των παλαιών κατόχων που έχουν ανανεώσει τα διαρκείας τους άγγιξε πλέον τις 6.500, που είναι πολύ ικανοποιητικός. Μέχρι τη Δευτέρα, μάλιστα, αναμένεται να ανανεώσουν τουλάχιστον 1000 ακόμα, οπότε μάλλον θα ξεπεράσουν τις 7.500 οι περσινοί κάτοχοι που έκλεισαν εκ νέου θέση στο Καραϊσκάκη.

Αξίζει να αναφέρουμε, μάλιστα, ότι μέσα στους περίπου 6.500 φίλους του Ολυμπιακού που έχουν ήδη ανανεώσει, οι οργανωμένοι (τα συνδεσμιακά διαρκείας των 150 ευρώ δηλαδή) είναι περίπου 1.000. Και το τονίζουμε αυτό, διότι οι οργανωμένοι κάθε χρόνο φτάνουν στις 6-6.500 διαρκείας. Γι’ αυτό ακριβώς λέμε ότι οι ανανεώσεις έχουν πάει μι χαρά μέχρι στιγμής…