Ο Ολυμπιακός παρουσίασε το μεσημέρι της Δευτέρας (04/06) στο «Γ. Καραϊσκάκης» τα νέα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας.

Τα διαρκείας των «ερυθρόλευκων» έχουν σημαντική μείωση μέχρι και 10% σε σχέση με την περσινή σεζόν, προκειμένου να διευκολυνθούν όλοι όσο το δυνατόν γίνεται στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν θέλει να στερήσει από κανέναν το να πηγαίνει στο γήπεδο και να παρακολουθεί και στηρίζει την αγαπημένη του ομάδα και έτσι κάνει ότι είναι δυνατόν για να διευκολύνει όλους τους φίλους του Θρύλου.

Την παρουσίαση των διαρκείας πραγματοποίησε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς, καθώς και ο υπεύθυνος διαχείρισης εισιτηρίων, Παναγιώτης Μπαντούνας.

Τον λόγο αρχικά πήρε ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος επισήμανε τη σημασία που έχει η συνεισφορά του κόσμου του Ολυμπιακού στην ομάδα και στον Ερασιτέχνη, καλώντας τους φίλους του συλλόγου να βοηθήσουν και φέτος τον Θρύλο. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ολυμπιακός σκοπεύει να κάνει επανεκκίνηση τη νέα σεζόν και χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό του.

Επίσης, στην αρχή του λόγου του εξέφρασε τη βαθιά θλίψη όλης της οικογένειας των «ερυθρόλευκων» και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Πολυχρονίου.

Όπως έγινε γνωστό τη νέα σεζόν θα υπάρξει σημαντική μείωση μέχρι και 10% στα εισιτήρια διαρκείας, ενώ έγινε ενημέρωση και για τα προνόμια που υπάρχουν από τους χορηγούς με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας.

Να σημειωθεί, ότι θα υπάρξουν δύο περίοδοι για τον κόσμο του Θρύλου για να προμηθεύεται τα εισιτήρια. Η 1η ξεκινά από την Τρίτη 5 Ιουνίου μέχρι τις 21/6 και θα αφορά τους περσινούς κατόχους οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν το διαρκείας τους.

Η 2η θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 25 Ιουνίου και θα αφορά όλο τον κόσμο που θέλει να κλείσει θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τέλος, ξεκαθαρίστηκε ότι ο Ολυμπιακός έχει συνεργασία με την παγκόσμια UNICEF και όχι με το ελληνικό τμήμα της.