To Porosea θα είναι ο πρώτος αγώνας Τριάθλου στην Ελλάδα όπου ο σχολιασμός του θα γίνει από μία σημαντικότατη αθλήτρια του τριαθλητικού και όχι μόνο χώρου. Η Έφη Σίψα έχοντας στο πλούσιο αθλητικό της βιογραφικό να επιδείξει πέραν των άλλων και τρεις τερματισμού σε αγώνες IRONMAN ( Βραζιλία 2014 , Τέξας 2015, Κάλμαρ 2016) θα λαμπρύνει με την παρουσία της την διοργάνωση μας, περιγράφοντας και σχολιάζοντας τους αγώνες με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Έχοντας η ίδια πλήρης γνώση των απαιτήσεων και της δυσκολίας του αθλήματος του τριάθλου θα δώσει ένα ιδιαίτερο χρώμα στην περιγραφή των αγώνων παρέχοντας σημαντικές λεπτομέρειες στους θεατές που θα τους βοηθήσουν να παρακολουθήσουν καλύτερα τους αγώνες και να απολαύσουν την προσπάθεια των αθλητών.

Η Έφη Σίψα πέρα από τον αθλητισμό, είναι επιτυχημένη επιχειρηματίας καθώς έχοντας σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Τεχνολογία Τροφίμων διευθύνει μεταξύ άλλων και την αλυσίδα εστιατορίων «Αγγελάκια» με δύο μεγάλα καταστήματα στην Αθήνα.

Παρά το βαρύ της επαγγελματικό πρόγραμμα βρίσκει το χρόνο τόσο να ασχοληθεί με το τρίαθλο που είναι το πάθος της, όσο και με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρίας «Charity4u» της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος η οποία έχει σκοπό να υποστηρίζει και να ενισχύει επαγγελματίες Έλληνες αθλητές να επιτύχουν το στόχο τους και να διακριθούν σε μεγάλες Διεθνής αθλητικές διοργανώσεις, όπως οι Ολυμπιακοί αγώνες του Τόκυο το 2020.

Καλωσορίζουμε την Έφη Σίψα στο Porosea 2018!

Σχετικά με την Έφη…
Η Έφη έιναι αθλήτρια του Handball και λάτρης του αθλητισμού. Ξεκίνησε να ασχολείται με το τρίαθλο και τα αθλήματα αντοχής από τις αρχές του 2010. Έκτοτε το αθλητικό της «δρομολόγιο» περιλαμβάνει αρκετές συμμετοχές σε ποδηλατικούς, κολυμβητικούς και δρομικούς αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ξεχωριστές στιγμές αποτελούν οι συμμετοχές της στους παρακάτω διεθνής αγώνες:

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΡΙΑΘΛΟ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ 2013 Λισσαβώνα, Πορτογαλία (1.9χλμ. κολύμπι, 90χλμ. ποδηλασία, 21χλμ. τρέξιμο).
IRONMAN ΤΡΙΑΘΛΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 2014 Φλοριανόπολις, Βραζιλία (3.86χλμ. κολύμπι, 180χλμ. ποδηλασία, 42χλμ. τρέξιμο), ως η μοναδική Ελληνική συμμετοχή.
IRONMAN ΤΡΙΑΘΛΟ ΤΕΞΑΣ 2015 The Woodlands (Γούντλαντς) , Τέξας ΗΠΑ (3.86χλμ. κολύμπι, 180χλμ. ποδηλασία, 42χλμ. τρέξιμο), ως η μοναδική Ελληνική συμμετοχή. Ο συγκεκριμένος αγώνας Ironman θεωρείται ένας από τους πιο απαιτητικούς παγκοσμίως λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν εκείνη την εποχή. Την ημέρα του αγώνα η θερμοκρασία ήταν 39ο C με υγρασία 87%!!
IRONMAN ΤΡΙΑΘΛΟ ΣΟΥΗΔΙΑΣ 2016 Κάλμαρ, Σουηδία. (3.86χλμ. κολύμπι, 180χλμ. ποδηλασία, 42χλμ. τρέξιμο)
Η Έφη δεν είναι επαγγελματίας αθλήτρια. Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα, έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Τεχνολογία Τροφίμων. Είναι πλήρους απασχόλησης επιχειρηματίας, αφού η εταιρία που διευθύνει τρέχει μεταξύ άλλων, 2 εστιατόρια στην Αθήνα. Ωστόσο, το τρίαθλο είναι το πάθος της και καταφέρνει να βρει τον χρόνο των 15-25 ωρών εβδομαδιαίως που απαιτούνται για να προετοιμαστεί για τέτοιους αγώνες-άθλους αντοχής!

Επίσης, η Έφη είναι ενεργό, ιδρυτικό μέλος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Charity4u», που σκοπό έχει να υποστηρίζει και να ενισχύει επαγγελματίες Έλληνες αθλητές να επιτύχουν το στόχο τους και να διακριθούν σε μεγάλες Διεθνής αθλητικές διοργανώσεις, όπως οι Ολυμπιακοί αγώνες του Τόκυο το 2020.

Πηγή: porosnews.gr