Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει από το ματς με την Κέρκυρα μία νέα αρχή στο ελληνικό πρωτάθλημα, η οποία επιθυμεί να συνεχιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης και δείχνουν έτοιμοι να βγάλουν ακόμη μεγαλύτερη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να φτάσουν σε μία άνετη νίκη, την οποία θέλουν να συνδυάσουν με καλό ποδόσφαιρο.

Οι παίκτες του Θρύλου γνωρίζουν ότι περνούν… εξετάσεις ενόψει της νέας σεζόν και επιθυμούν να αποδείξουν την αξία τους και ότι δίκαια βρίσκονται στον Ολυμπιακό, φορώντας τη φανέλα της καλύτερης ομάδας της χώρας.

Στο ματς με την ομάδα της Ριζούπολης, λοιπόν, οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν κόντρα στην Κέρκυρα, διορθώνοντας κάποια λάθη, κυρίως στα μετόπισθεν, βγάζοντας πάθος και διάθεση και στα 90 λεπτά που θα αγωνιστούν.

Η νίκη με καλό ποδόσφαιρο είναι μονόδρομος για τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι κάθε ημέρα στο σύλλογο του Ολυμπιακού θα πρέπει να τα δίνουν όλα, παρουσιάζοντας τον καλύτερό τους εαυτό.