Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη πιάσει δουλειά και έχει ξεκινήσει την οργάνωση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν θέλει να χαθεί καθόλου χρόνος και είναι σε ανοικτή γραμμή με τη διοίκηση, για να προχωρήσουν το πλάνο τους.

Είναι ακόμα νωρίς για να αρχίσουμε να μπαίνουμε σε ονοματολογία, όσον αφορά στα μεταγραφικά. Η ομάδα, εξάλλου, έχει ακόμα τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα να δώσει. Όπου στόχος όπως έχουν πει όλοι είναι να πετύχει η ομάδα τέσσερις νίκες και να κλείσει με θετικό απολογισμό τη σεζόν.

Το σίγουρο και δεδομένο, όμως, είναι ένα. Το ελληνικό στοιχείο στον Θρύλο θα τονωθεί τη νέα περίοδο. Θα υπάρχουν περισσότεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της περιόδου 2018-19. Αυτό με το οποίο συμφωνούν όλοι είναι πώς στη φετινή ομάδα υπήρχε ένα θέμα πάνω σε αυτή την κατάσταση.

Οι ξένοι παίκτες δεν έχουν τη δυνατότητα να αντιλαμβάνονται απόλυτα πώς έχουν τα πράγματα κι αυτό το «πλήρωσε» ο Θρύλος πέρσι, αλλά τη νέα σεζόν θα γίνει ό,τι πρέπει ούτως ώστε να μπορέσει η ομάδα να είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς. Με παίκτες που θα αντιλαμβάνονται απόλυτα σε ποια ομάδα αγωνίζονται και τη φανέλα φορούν.