Τα 100 γκολ στο Πρωτάθλημα Σούπερ Λιγκ K-20 κυνηγούν οι Νέοι του Ολυμπιακού και δείχνουν ικανοί να τα καταφέρουν! Η ομάδα του Βασίλη Βούζα μετά από 18 αήττητους αγώνες (16 νίκες, 2 ισοπαλίες) έχει σημειώσει 64 γκολ, δηλαδή 3,5 γκολ ανά αγώνα. Έως την λήξη της αγωνιστικής περιόδου απομένουν 12 αναμετρήσεις, στις οποίες εάν ο Ολυμπιακός έχει τον ίδιο μέσο ορο θα "σπάσει" το φράγμα των 100 γκολ!

Οι ερυθρόλευκοι έχουν πετύχει 7 γκολ απέναντι στον Πλατανιά και στον Λεβαδειακό, ενώ έχουν σημειώσει περισσότερα από 4 σε άλλα 9 παιχνίδια. Μεταξύ αυτών είναι το 4-1 και 0-4 με τον Π.Α.Ο.Κ., το 0-4 με τον Παναθηναϊκό και το 4-1 με την Α.Ε.Κ. . Έως το τέλος απομένουν 12 παιχνίδια εκ των οποίων τα 6 είναι εντός (Πανθρακικός, Ηρακλής, Καλλονή, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος Αθηνών, Βέροια) και τα άλλα 6 εκτός (Ξάνθη, Α.Ε.Κ., Ηρακλής, Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος).

Εκτός από την επίθεση η ομάδα του Πειραιά έχει και την καλύτερη άμυνα με μόλις 6 γκολ παθητικό στο Πρωτάθλημα και είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχτεί διψήφιο αριθμό γκολ. Στόχος του Ολυμπιακού είναι η συνεχής βελτίωση των παικτών και η χρησιμοποίηση τους στην πρώτη ομάδα.

Έως σήμερα έχουν χρησιμοποιηθεί σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο οι Σάλιακας, Τσιμίκας, Λάτσι, Μανθάτης ενώ και άλλοι έχουν συμπεριληφθεί σε αποστολές.

Φυσικά λόγω του ονόματος του, ο "δαφνοστεφανωμένος έφηβος" θέλει να κατακτήσει το Πρωτάθλημα και αυτή την αγωνιστική περίοδο και εάν σταθεί δυνατό χωρίς ήττα! Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι και πέρσι ο Ολυμπιακός ήταν Πρωταθλητής και είχε σε 34 παιχνίδια μόλις μια ήττα στον τελευταίο του αγώνα με την Βέροια!