Η οικογένεια του Ολυμπιακού μας εύχεται στον διοικητικό της ηγέτη είναι πάντα γερός, δυνατός και να μην σταματά να κάνει ένα πράγμα: Να μεγαλώνει διαρκώς τον Ολυμπιακό Πειραιως!

 Εξάλλου και ο ίδιος δεν έχει κρύψει ποτέ πώς πάνω από όλα είναι οπαδός της ομάδας και όχι μόνο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και ο αιμοδότης του Ερασιτέχνη. Το μεγαλύτερο επίτευγμά του δεν είναι ότι έχει φέρει τους «ερυθρολεύκους» στην κορυφαία θέση που κατείχαν ποτέ στην ευρωπαϊκή κατάταξη των συλλόγων. Είναι η γιγάντωση της ομάδας, που έκανε όλους τους άλλους να βρεθούν απέναντί του και με αθέμιτα μέσα να τον πολεμούν διαρκώς.

Ίσως να μην το έχετε αντιληφθεί πολλοί, αλλά για να σε πολεμούν όλοι οι άλλοι, να ενώσουν τις δυνάμεις τους με μοναδικό στόχο να σε χτυπήσουν, να σε διώξουν από την κορυφή, τους έχει κάνει ζημιά! Τους έχεις διαλύσει, τους έχει εξαφανίσει. Έφτασαν στο σημείο να δημιουργήσουν ένα μπλοκ, όχι μονάχα αθλητικού περιεχομένου αλλά και με πολιτικό υπόβαθρο για να τον εκθρονίσουν! Και τους πειράζει πολύ που ό,τι κι αν κάνουν, εκείνος συνεχίζει με την ίδια αποφασιστικότητα, με την ίδια διάθεση, με το ίδιο πάθος για να κάνει ακόμα μεγαλύτερο τον Ολυμπιακό. Και θα συνεχίσουν να κάνουν ό,τι μπορείτε να φανταστείτε γιατί αλλιώς δεν τον αγγίξουν. Και τι θα κάνουν. Μονάχα αυτό που ξέρουν. Ψέματα, συκοφαντίες, σκευωρίες.

Αλλά σήμερα που είναι η ονομαστική του εορτή, πρέπει να του ευχηθούμε, όλοι όσοι αγαπάμε τον Ολυμπιακό! Το αναφέραμε και πριν. Είναι ένας από εμάς, ένας σαν και εμάς. Χαίρεται όταν η ομάδα σημειώνει νίκες, πετυχαίνει διακρίσεις, κατακτά τίτλους. Το πανηγυρίζει και το διασκεδάζει όπως όλοι μας. Κι από την άλλη, όταν ο Θρύλος δεν τα καταφέρνει, «τρελαίνεται» ακόμα περισσότερο. Γιατί ξέρει καλά πώς όλοι μας έχουμε προσδοκίες από εκείνον για να γιγαντώσει κι άλλο αυτό τον σύλλογο.

Οπότε με τη θετική μας αύρα ας του ευχηθούμε, ας τον στηρίξουμε, ας είμαστε στο πλευρό του. Χρόνια πολλά Πρόεδρε και να ξέρεις πώς όσοι όλοι αυτοί συνεχίζουν τον ανελέητο πόλεμο εναντίον σου τόσο πρέπει να είσαι ακόμα πιο αποφασιστικός σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Διότι έχεις γίνει ο εφιάλτης τους, σε βλέπουν να οδηγείς τον Ολυμπιακό ακόμα πιο ψηλά και «πεθαίνουν», δεν το αντέχουν.

Χρόνια σου πολλά, να είσαι καλά, γερός, δυνατός και να συνεχίσεις να τους μικραίνεις!