Στη Β΄ Πειραιά φαίνεται πως επενδύουν στο ΣΥΡΙΖΑ καθώς μετά την είσοδο της Θ. Μεγαλοοικονόμου, αλλά και αυτή του Τρ. Αλεξιάδη που είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί, έρχεται ακόμα μία με πασοκικό παρελθόν να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες.

 Ο λόγος για τον Κυριάκο Μαντούβαλο τον στενό συνεργάτη του  πρώην υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν στο ένθετο secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ το Σάββατο που μας πέρασε, είναι ένα από  που τα πρόσωπα που φιγουράρουν για μία θέση στο ψηφοδέλτιο  της συγκεκριμένης περιοχής. 

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Ανακατεύεται κι άλλο η τράπουλα στη Β’ Πειραιά για το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς εκτός από τον Δημήτρη Βίτσα που πως αποχωρεί από την συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια σίγουρα θα μείνουν και θα είναι σίγουρα υποψήφιες οι Νίνα Κασιμάτη, Εύη Καρακώστα ,  Θεοδώρα Μεγαλοιοικονόμου αλλά  και  ο Τρύφων.

 Σε αυτό το ψηφοδέλτιο φημολογείται πως θα γίνει ακόμα μία προσθήκη αυτή του Κυριάκου Μαντούβαλου, πρώην υποψήφιου με το ΠΑΟΚ που αποτελεί… ρουσφέτι του Γιάννη Μουζάλα αφού υπήρξε στενός συνεργάτης του στο υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής