Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών πόντων μεταξύ άλλων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που δεν έγινε ποτέ. Οι Θεσσαλονικείς έκαναν μπάχαλο ακόμα μια αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, καθώς είναι γνωστό πως δεν μπορούν να διοργανώσουν σοβαρό αγώνα. Και μάλιστα, πήγαν να βγάλουν ψεύτες, όλη την Ελλάδα. Αλλά δεν τους πέρασε και ας πρόσεχαν στην τελική.

Στο #SybarastasisForPAOK, μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε την αδικημένη αυτή ομάδα να πάρει πίσω τους βαθμούς, να μην τιμωρηθεί η έδρα της, αλλά και να αποφύγει το πρόστιμο, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους χούλιγκαν να πετούν περισσότεροι αντικείμενα κατά των αντίπαλων προπονητών, για να δείξουν πόσο καλοί είναι στο σημάδι, στους πανηγυρισμούς όταν τους τραυματίζουν, αλλά και να δούμε την ποικιλία των χειρονομιών τους.

Μπορείτε βέβαια να μετάσχετε, όσοι θέλετε και στην καμπάνια #PrayForPAOK, όπου και εκεί μπορείτε να καταθέτετε τις απόψεις σας για το τι μπορεί να γίνει, ώστε οι Θεσσαλονικείς να έχουν την ευκαιρία να τα κάνουν μπάχαλο, όποτε αυτοί θέλουν. Ό,τι έγινε πχ. στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ, αλλά και σε άλλα γήπεδα που έχουν πάει και δεν θέλει να τους δει ξανά ποτέ, κανείς.