Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και βαδίζει πάνω σε ευρωπαϊκά πρότυπα, αναβαθμίζοντας συνεχώς το προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Την Πέμπτη (01/03), ο ηγέτης του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε στο «σπίτι» των πρωταθλητών Ελλάδας και ξεναγήθηκε στα γήπεδα που δημιουργήθηκαν πρόσφατα, με στόχο την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ξεναγήθηκε στο νέο γήπεδο Beach soccer, στα δύο γήπεδα ποδοβόλεϊ, στο γήπεδο P4 που δημιουργήθηκε για αγώνες 9x9, καθώς και στο νέο γυμναστήριο, το oποίο είναι το 3ο που κατασκευάστηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Επίσης, ο ηγέτης των Πειραιωτών συνομίλησε με τον Οσκαρ Γκαρθία και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ, όπως επίσης και με τους παίκτες του Θρύλου, οι οποίοι προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό!

Οι «ερυθρόλευκοι» βελτιώνουν συνεχώς το «σπίτι» τους, το οποίο πλέον είναι ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης, με τους παίκτες της πρώτης ομάδας, αλλά και τους αντίστοιχους της Ακαδημίας να προπονούνται σε ιδανικές συνθήκες!