Νέα χυδαιότητα της εξυγίανσης: Ο Νεοφυτιάδης κατάπιε δύο πέναλτι-μαρς στον Ανσαριφάρντ (pic+vid)

Οι ομορφιές συνεχίζονται. Την ώρα που ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κάνουν περίπατο με διαιτησίες «εξυγίανσης», το σύστημα συνεχίζει να κυνηγάει ανελέητα τον Ολυμπιακό, αποσκοπώντας στο να τον βγάλει εντελώς από το παιχνίδι. Και κάνοντας χυδαία επίδειξη κουμάντου στο παρασκήνιο.

Στο 7ο λεπτό του αγώνα με τον Πανιώνιο, λοιπόν, ο διαιτητής Νεοφυτιάδης αποφάσισε να δείξει με το καλημέρα τις διαθέσεις του. Σε μία από τις πιο ξεκάθαρες φάσεις του φετινού πρωταθλήματος, ο ρέφερι από τον σύνδεσμο Κορινθίας δεν έδωσε πέναλτι-μαρς, σε ανατροπή του Ανσαριφάρντ από τον γκολκίπερ των Νεοσμυρνιωτών, Μάτιτς Κότνικ.

Ο Ιρανός επιθετικός «τσίμπησε» την μπάλα πριν τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου, αυτός τον ανέτρεψε πεντακάθαρα μέσα από τη μικρή περιοχή, λίγο πριν σκοράρει, αλλά ο Νεοφυτιάδης αποφάσισε ότι δεν συντρέχει λόγος να δώσει την εσχάτη των ποινών. Αφού ο παίκτης του Ολυμπιακού σηκώθηκε, όλα ήταν καλά στο μυαλό του Κορίνθιου ρέφερι.

Δείτε το βίντεο με το πέναλτι-μαρς του Κότνικ:

Και τη χαρακτηριστική φωτογραφία:

Η φάση του 7ου λεπτού δεν ήταν η μοναδική που ο συγκεκριμένος ρέφερι αδίκησε κατάφορα τον Ολυμπιακό στο αποψινό παιχνίδιΣτο 25' ο Γκιοατά κράτησε τον Ανσαριφάρντ, αλλά ο Νεοφυτιάδης σφύριξε και πάλι αδιάφορα. Ο αμυντικός του Πανιωνίου είχε αγκαλιάσει επιδεικτικά τον Ιρανό επιθετικό και τον εμπόδησε να βγει τετ α τετ με τον Κότνικ

Παρεμπιπτόντως ο Νεοφυτιάδης δεν είναι κανένας... χθεσινός. Είναι από τους πρωταγωνιστές της εποποιίας του Τζήλου στο Περιστέρι. Ηταν ο 4ος που σήκωσε τα 3 λεπτά καθυστερήσεων, δείχνοντας ότι πέρα από τραγικός διαιτητής έχει «θέματα» και με το μέτρημα.

  •  

Περισσότερα από την κατηγορία

TOP STORIES