Είναι πραγματικά αστείο να συζητάει κανείς για το πρωτάθλημα. Και δυστυχώς, σε αυτό έχει παίξει ρόλο και η εικόνα του Ολυμπιακού, που δεν είναι και η καλύτερη. Δυστυχώς, το πρωτάθλημα φαίνεται να χάνεται και ξανά δυστυχώς, δεν κάνουν οι παίκτες αυτό που πρέπει στο γήπεδο. Και επειδή τόσα χρόνια άκουγε τα εξ αμάξης από τους υπόλοιπους ο Θρύλος, τώρα έχει κάθε δικαίωμα να παραπονιέται, με τις διαιτησίες που έχει.

Σε κάθε παιχνίδι λοιπόν, γινόμαστε μάρτυρες κακών διαιτησιών για τον Ολυμπιακό, που είτε δεν τον αφήνουν να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στα παιχνίδια του είτε ο πειθαρχικός έλεγχος είναι μονίμως κατά του και υπέρ των αντιπάλων. Ξαναγράφουμε πως η ομάδα δεν είναι άμοιρη ευθυνών, απλά υπάρχει αυτός ο συνδυασμός με τους διαιτητές, που κάνουν τα πράγματα χειρότερα.

Είναι κρίμα να έχει το καλύτερο ρόστερ η ομάδα και να μην αποδίδει και είναι επίσης κρίμα για την ομάδα να αδικείται συνεχώς. Κάθε Κυριακή, στο ίδιο έργο θεατές γινόμαστε, με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, αφού πότε ο Τζήλος και πότε οι άλλοι, τον σταματούν από το να μπορέσει να κάνει ό,τι μπορεί.