Ο Δήμος Πόρου, ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αποκριατικών εκδηλώσεων για το 2018. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 και θα διαρκέσουν μέχρι και τη Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα γίνει το "Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού", ενώ την Καθαρά Δευτέρα θα εορταστούν τα κούλουμα με παραδοσιακό γλέντι στην Πούντα.

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, ξεκινάει το λατρεμένο παιχνίδι “Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού”, με την ενημέρωση των ομάδων.

Το Σάββατο το πρωί θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας με τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια στο νέο λιμάνι. Το απόγευμα από τις 5.30 και ύστερα, η πλατεία Δημαρχείου θα γεμίσει με μουσική, τραγούδι και καρναβαλιστές, που θα συμμετέχουν στο “Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού”, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία – πάρτι μασκέ με το νεανικό συγκρότημα “Gazoza” που επισκέπτονται για πρώτη φορά το νησί.

Η Κυριακή 18 Φεβρουαρίου είναι αφιερωμένη στην περιπέτεια! Το “Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού” συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια ύπαρξης και υπόσχεται συναρπαστικούς γρίφους και πλούσια δώρα.

Την Καθαρά Δευτέρα, ο Πόρος θα γιορτάσει τα Κούλουμα στην γραφική γειτονιά των ψαράδων την Πούντα. Ο καταπληκτικός Θανάσης Βασιλόπουλος, επισκέπτεται και φέτος τον Πόρο, για να μας ταξιδέψει με το μαγικό κλαρίνο του, στα μουσικά μονοπάτια της παραδοσιακής μουσικής και όχι μόνο.

Τον Θανάση Βασιλόπουλο συνοδεύει οκταμελής ορχήστρα.

Θα προηγηθεί παιδικό πάρτι μασκέ με πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά.

Όλοι στον Πόρο λοιπόν για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα: