Οι ΓΑΥΡΟΙ είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας του Ολυμπιακού και απόψε θα είναι δίπλα της. Φυσικά, δεν θα είναι στο ΟΑΚΑ, αλλά θα παρευρεθούν στο Ρέντη προκειμένου να στηρίξουν και να ντοπάρουν ψυχολογικά την ομάδα στη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ομάδα έχασε την Κυριακή, αλλά ο πύρινος λαός δεν θα την αφήσει μόνη της. Ξέρει και γνωρίζει τη σημασία αυτού του αγώνα και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μην σταθεί στο πλευρό της. Όπως έχει αναρτήσει και γνωστοποιήσει η Θύρα 7 μέσω του facebook, έχει δώσει ραντεβού με όλους τους οπαδούς του συλλόγου, στις 16:45 στο Ρέντη.

Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας λοιπόν για το Ολυμπιακό στάδιο, οι ΓΑΥΡΟΙ θα παρευρεθούν στο προπονητικό κέντρο για να εμψυχώσουν τους παίκτες, να τους ντοπάρουν ψυχολογικά και να τους δώσουν να καταλάβουν πως είναι μαζί τους σε αυτή τη δύσκολη αναμέτρηση.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πάντα ενωμένος σε χαρές και λύπες. Ποτέ δεν αφήνει την ομάδα μόνη της και από τη στιγμή που δεν υπάρχει η δυνατότητα να πάνε στο ΟΑΚΑ, θα βρεθούν στο Ρέντη, δίνοντας το σύνθημα για τη μεγάλη πρόκριση μέσα στο Μαρούσι.