Η απώλεια βαθμών στη Τρίπολη είναι απολύτως λογικό να έχει προβληματίσει τους Πειραιώτες, όμως, πρέπει από το ερχόμενο ματς να βγάλουν αντίδραση. Η εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να επιστρέψει ο Θρύλος στις νίκες. Το πρωτάθλημα, άλλωστε έχει πάρα πολύ δρόμο μπροστά του και είναι αρκετά τα σημαντικά ματς.

Το θετικό είναι πως στο Ρέντη υπάρχουν και ευχάριστα μαντάτα για τον Όσκαρ Γκαρθία (σ.σ. απουσίαζε τη Δευτέρα από την προπόνηση, αφού έχει πάει στην Ισπανία). Αυτά έχουν να κάνουν με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός που έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό και μάλιστα σε μία περίοδο που έδειχνε να βρίσκεται σε αρκετά καλό επίπεδο είναι πλέον ξανά στη διάθεση του.

Ο Ομάρ την Κυριακή το πρωί προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς. Παρά το γεγονός πως υπήρχε το ματς με τον Αστέρα εκείνος δούλεψε σε φουλ ένταση στο Ρέντη. Συνέχισε και τη Δευτέρα στο ίδιο μοτίβο και πλέον είναι κανονικά ετοιμοπόλεμος για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ. Ο Ελαμπντελαουί έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ο Καταλανός τεχνικός τον υπολογίζει κανονικά.

ΡΕΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Τα πράγματα ήταν πιο χαλαρά τη Δευτέρα για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Όσοι αγωνίστηκαν στην Τρίπολη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Οι ρυθμοί, πάντως είχαν πέσει αρκετοί, διότι το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να γεμίσουν οι μπαταρίες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Την Τρίτη ο Γκαρθία και οι συνεργάτες του έχουν δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Θα επιστρέψουν, ωστόσο, δυναμικά την Τετάρτη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση για τους πρωταθλητές Ελλάδας και θα φουλάρουν τις μηχανές ενόψει του ματς με την ΑΕΚ.