Τα μεγάλα μέσα έχει βάλει η... εξυγίανση και όρισε για μια ακόμα φορά σε αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, τον Τάσο Σιδηρόπουλο. Ο Ολυμπιακός δέχεται πόλεμο από παντού, αλλά δεν είναι της ώρας να αναφερθούμε σε αυτά. Ο κόσμος της ομάδας ξέρει τι γίνεται στο παρασκήνιο και είναι έτοιμος αύριο να γεμίσει το πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας και να δώσει την απάντησή του.

Και το παρασκήνιο θα κερδίσει αύριο ο πύρινος λαός της ομάδας του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος ετοιμάζεται να υποδεχτεί την ΑΕΚ στον πρώτο προημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου του ζευγαριού και οι ΓΑΥΡΟΙ αναμένεται για μια ακόμα φορά να δώσουν βροντερό «παρών». Γνωρίζει πως έτσι θα βοηθήσει τον Θρύλο, παράλληλα θα τρομοκρατήσει σε φίλαθλα πλαίσια βέβαια την ΑΕΚ και είναι ικανός να πάρει τη νίκη μόνος του.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ετοιμάζεται λοιπόν για sold out και αύριο δεν θα πέφτει καρφίτσα στον Ναό. Αλλά θα είναι και προσεκτικός και δεν πρόκειται να «τσιμπήσει» στις προκλήσεις. Είτε των παικτών της ΑΕΚ, που όλο και κάποια αγκωνιά θα δώσουν είτε στα... κορυφαία σφυρίγματα του Σιδηρόπουλου.

Στο ύψος του θα σταθεί αύριο ο λαός του αυτοκράτορα και θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να στηρίζει με φωνή, χορό και τραγούδι από την εξέδρα την ομαδάρα του, που για μια ακόμα σεζόν στοχεύει στο νταμπλ.