Η αίθουσα του "Vammos" στο "Γ. Καραϊσκάκης" υποδέχθηκε τους "ερυθρόλευκους" πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, αντίστοιχα, του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Και το μήνυμα του Προέδρου, Μιχάλη Κουντούρη, δίνει το στίγμα για μια ακόμα πιο επιτυχημένη χρονιά από τις προηγούμενες. Ευχήθηκε πρωτίστως υγεία στους αθλητές και τις αθλήτριες και παράλληλα να συνεχίσουν να γράφουν ιστορία φορώντας τη φανέλα με τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο!

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού, που δεν είναι άλλη από τον υπέροχο λαό του Θρύλου, που είναι ο μεγάλος συμπαίκτης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, έχοντας στην κατοχή του την Κάρτα Μέλους αλλά και την Κάρτα Φιλάθλου. 

Από την πλευρά του ο Γενικός Αρχηγός, Γιάννης Δαλέζιος, στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε και στο θέμα της πραγματοποίησης του μεγάλου ονείρου της  διοίκησης που δεν είναι άλλο από την δημιουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού, για όλα τα αθλήματα που θα βοηθήσουν το σύλλογο να εκτοξευθεί ακόμα περισσότερο σε διεθνές επίπεδο. 

Στο πάνελ της εκδήλωσης, βρέθηκαν εκτός από τον Μιχάλη Κουντούρη, ο Α' Αντιπρόεδρος, Μιχάλης Υδραίος, ο Γενικός Αρχηγός, Γιάννης Δαλέζιος, η Γενική Γραμματέας, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, το μέλος του Δ.Σ., Γιάννης Πολυκανδριώτης, ο Ταμίας Δημοσθένης Λαζαρίδης.

Την εκδήλωση προλόγισε η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Χριστίνα Τσιλιγκίρη, αναφέροντας επιγραμματικά τις επιτυχίες και τους τίτλους της περασμένης αγωνιστικής σεζόν...

Στο "Vammos" βρέθηκαν επίσης οι, Νίκος Λεπενιώτης (Εμπορικός Διευθυντής) και Χρήστος Μπαφές (Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων) εκπροσωπόντας την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο χορηγός του τμήματος χάντμπολ, Σοφοκλής Ξυνής, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Παλαιμάχων του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, Αντώνης Γλυκάς, η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν., Σταυρούλα Αντωνάκου και εκπρόσωποι όλων των χορηγών του συλλόγου. 

Όσον αφορά το μεγάλο φλουρί, από την πίτα όλων των τμημάτων, πήγε στην Φραντζίσκα Πολ, του βόλεϊ γυναικών, η οποία κέρδισε ένα ταξίδι επτά ημερών σε Βιέννη-Πράγα-Βουδαπέστη, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Grefis.

Οι τυχεροί που βρήκαν τα υπόλοιπα φλουριά ανά τμήμα είναι οι εξής:

Πόλο Γυναικών: Κώστας Χατζηδάκης

Μπάσκετ Γυναικών: Όλγα Χατζηνικολάου

Πόλο Ανδρών: Δημήτρης Νικολαϊδης

Βόλεϊ Ανδρών: Γιάννης Πολυτάρχου

Βόλεϊ Γυναικών: Μαρία Νομικού

Χάντμπολ Ανδρών: Χαράλαμπος Προδρομίδης

Στίβος: Ανδριάννα Φέρρα

Κολύμβηση: Γιάννης Καρπουζλής

Πυγμαχία: Κική Ασλανίδου

Πινγκ Πονγκ: Μαρία Χρυστοφοράκη

Ιστιοπλοΐα: Αντώνης Τσότρας

Κικ Μπόξινκ: Πέτρος Γεωργοβρεττάκος

 

Πηγή: gavros.gr