Με την Ξάνθη παίζει απόψε στον Ναό ο Ολυμπιακός για τη Super League, με τους Πειραιώτες να αναζητούν πλέον τη νίκη, έχοντας μεγαλύτερο κίνητρο. Καθώς η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 με τη Λάρισα χθες εκτός έδρας. Άρα, παρουσιάζεται μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να κερδίσει τους Ακρίτες και να αποσπαστεί από την ΑΕΚ τρεις πόντους.

Σαφώς και οι τρεις πόντοι δεν είναι τίποτα, με το πρωτάθλημα να έχει πάρα πολύ χρόνο μπροστά του, αλλά το να έχει αποσπαστεί τρεις βαθμούς ο Ολυμπιακός σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος, είναι κάτι πολύ καλό, το οποίο θα τον βοηθήσει να έχει το ψυχολογικό αβαντάζ. Και για τους αγώνες του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά και για αυτόν του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες, οι οποίοι είναι πρώτοι στη βαθμολογία, έχουν μεγάλη ευκαιρία σήμερα, όπως προαναφέρθηκε, να πάρουν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη και να πάνε με άλλον αέρα στους αγώνες που έπονται. Τίποτα δεν είναι εύκολο, ούτε καν σήμερα, αλλά εφόσον η ομάδα δείξει το καλό της, σοβαρό πρόσωπο, τότε δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα προκειμένου να πραγματοποιήσει τους στόχους της.

Και στον Ολυμπιακό έχουν μάθει όλα αυτά τα χρόνια πώς να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται, να παίρνουν τις νίκες που πρέπει, αλλά και να κόβουν τα φτερά των αντιπάλων τους.