Θρύλε μου το μεγαλείο σου! Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προσφέρει και να στηρίζει έμπρακτα τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από τη φονική θεομηνία στη Δυτική Αττική.  

Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν για 56η συνεχόμενη ημέρα στην Μάνδρα και βοήθησαν στις εργασίες που έγιναν στην πλατεία στρατηγού Ρόκα, αλλά και στον Δημοτικό Κινηματογράφο.

Παράλληλα, τα χωματουργικά μηχανήματα που έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός στην περιοχή της Μάνδρας, βοήθησαν στον καθαρισμό των δρόμων και των πεζοδρομίων.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Στην πολύπαθη Μάνδρα βρέθηκαν για ακόμη μια ημέρα τα συνεργεία του Ολυμπιακού μας. Εδώ και 56 ημέρες ο Θρύλος είναι στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής και βοηθάει με κάθε τρόπο, όπως είχε ζητήσει ο ηγέτης της ομάδας μας, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Έτσι, λοιπόν, σήμερα, συνεχίστηκαν οι καλουπώσεις στην πλατεία στρατηγού Ρόκα, και οι καθαρισμοί στον Δημοτικό Κινηματογράφο, από τους ανθρώπους της ομάδας μας.

Στο μεταξύ, τα χωματουργικά μας μηχανήματα, όπως επίσης και τα φορτηγά μας συνέχισαν τους καθαρισμούς σε δρόμους και πεζοδρόμια που είχαν καλυφθεί από τόνους λάσπης και άλλα φερτά υλικά που παρέσυραν οι ορμητικοί χείμαρροι κατά τη διάρκεια των πλημμυρών που έπληξαν την πόλη της Δυτικής Αττικής.

Τις προσπάθειες συντόνιζαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη και το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, μαζί φυσικά, με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλή Ρόκα.