Ο Δήμαρχος Τροιζηνίας - Μεθάνων, Κώστας Καραγιάννης, ανακοίνωσε κατά τη βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας στις 28 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος στις επικείμενες εκλογές και θα ηγηθεί εκ νέου του συνδυασμού του.

Μάλιστα απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους δημότες για την ενεργή και ειλικρινή συμμετοχή τους συμμετοχή τους στη νέα αυτή προσπάθεια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Κώστας Καραγιάννης, εκλέχτκηκε πρώτη φορά, Δήμαρχος Τροιζηνίας, στις εκλογές του 2014, ενώ στο παρελθόν είχε διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος στο Συνδυασμό του επί σειρά πολλών ετών Δημάρχου Γιάννη Σαμπάνη.

Οι διαβουλεύσεις "φουντώνουν" και οι διεργασίες κορυφώνονται ενόσω πλησιάζουμε στις επόμενες κάλπες. Ήδη υπάρχουν κάποιες φήμες, και ακούγονται κάποια νέα ονόματα, τα οποία δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με τα "κοινά" του Δήμου Τροιζήνας. Αναμένουμε τις εξελίξεις και τις παρακολουθούμε.

Βασική εξίσωση αλλά και ουσιαστικός παράγοντας, για το τι μέλλει γενέσθαι, τόσο στο Δήμο Τροιζήνας, αλλά και εν γένει σε όλες τους Δήμους της Χώρας, ο νέος νόμος για τον "Καλλικράτη" και το νέο σύστημα εκλογών της απλής αναλογικής.