Με το καλύτερο τρόπο μπήκε το 2016 για τους φιλάθλους της C.F. Lorca Deportiva, καθώς η γυναικεία ομάδα του συλλόγου αποφάσισε να φωτογραφηθεί μόνο με τα εσώρουχα για το ημερολόγιο του νέου έτους.

Τα κορίτσια από την Μούρθια έδειξαν την αισθησιακή πλευρά τους στον φακό, σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν οικονομικά τον σύλλογό τους, τόσο με την πώληση των εν λόγω αποκαλυπτικών ημερολογίων, όσο και με την προσέλευση περισσότερων φιλάθλων στο γήπεδο.

 

Παράτησαν τις ποδοσφαιρικές φανέλες, κάλτσες και επικαλαμίδες, φόρεσαν δαντελωτά εσώρουχα και... το άρωμα τους με το βίντεο από την αποκαλυπτική φωτογράφηση να προβάλλεται στην ισπανική τηλεόραση.

Οι πρώτες αντιδράσεις στην ιβηρική χώρα από το "δυνατό" φύλο είναι θετικές και πολλοί είναι αυτοί που πιθανολογούν (για να μην πούμε ότι έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλων γυναικείων ομάδων απαιτώντας παρόμοια φωτογράφηση), ότι ένα τέτοιο εγχείρημα θα βρει και άλλους μιμητές.

 

Το γυναικείο τμήμα της Lorca Deportiva ιδρύθηκε το 2010 και από τότε υπάρχει μεγάλη αύξηση του αριθμού των κοριτσιών και των γυναικών που θέλουν να συμμετέχουν στο σύλλογο.

Εκτός από το ποδοσφαιρικό ταλέντο, τα κορίτσια φαίνεται πως ξέρουν και να ποζάρουν καλά στο φακό. Όπως φαίνεται μάλιστα μέσω της τολμηρής τους προσπάθειας θα πετύχουν το στόχο τους και θα κάνουν τις αναμενόμενες πωλήσεις. Άλλες πιο άνετες και άλλες λίγο πιο ντροπαλές, όλα τα κορίτσια δημιούργησαν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα και ήταν πολύ συνεργάσιμες με τον φωτογράφο αφού έτσι κι αλλιώς έχουν μάθει να λειτουργούν σαν ομάδα.

omadpodofgynaik4

omadpodofgynaik3

omadpodofgynaik2