Σε εποχή Όσκαρ Γκαρσία περνάει ο Ολυμπιακός, αφού είναι δεδομένη η συμφωνία των πρωταθλητών Ελλάδας με τον Καταλανό προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο 44χρονος κόουτς θα αναλάβει την ερχόμενη Δευτέρα τις τύχες της ομάδας του Πειραιά. Ήδη, όμως, έχει πιάσει δουλειά, αφού στα χέρια του βρίσκονται dvd με παιχνίδια της ομάδας που μελετάει με τους συνεργάτες του.

Ο Όσκαρ Γκαρσία θα παρακολουθήσει και τον αγώνα της Κυριακής με τη Λάρισα για να έχει πλήρη εικόνα του Ολυμπιακού. Έχει ήδη γίνει, πάντως και κουβέντα για τη μεταγραφική ενίσχυση των πρωταθλητών Ελλάδας.

Στο Ρέντη ο νέος προπονητής των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να φέρει και τρεις συνεργάτες, τους οποίους είχε μαζί του στη Σεντ Ετιέν. Ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ είναι ο ένας από τους τρεις και πρόκειται για το δεξί χέρι του νέου προπονητή του Ολυμπιακού. Έχει γεννηθεί στις 4 Μαρτίου του 1977 και είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πιο κοντά στον Γκαρσία. Αυτός είναι που σηκώνεται από τον πάγκο και δίνει οδηγίες και αυτός που αναλύει και τα βίντεο. Ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ έχει ενεργό ρόλο και στις προπονήσεις και έχει επιφορτιστεί περισσότερο με το αμυντικό κομμάτι.

Ο Ενρίκ Σαν είναι ο γυμναστής στο τεχνικό επιτελείο του Όσκαρ Γκαρσία. Πρόκειται για τον άνθρωπο που από τα χέρια του περνάει όλη η εκγύμναση των ποδοσφαιριστών τόσο στη καθημερινότητα όσο και στη προετοιμασία των ομάδων. Έχει την ευθύνη για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών.

Ο τρίτος της παρέας είναι ο Αντόνιο Πουσέ. Ο 44χρονος είχε αναλάβει τον Μάιο του 2016 την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης. Μετά το πέρασμα του από την κυπριακή ομάδα εντάχθηκε και αυτός στο τιμ του Όσκαρ Γκαρσία και ήταν μαζί του στην Σεντ Ετιέν, ενώ τους άλλους δύο τους είχε δίπλα του και στην Σάλτσμπουργκ. Ο Αντόνιο Πουσέ είναι και αυτός βοηθός του Γκαρσία και έχει διατελέσει βοηθός σε αρκετές ισπανικές ομάδες όπως η Χέρκουλες, η Ρασίνγκ Σανταντέρ και η Τενερίφη.

Αυτοί οι τρεις είναι οι σίγουρες αλλαγές που θα γίνουν στο Ρέντη τις επόμενες ημέρες. Θυμίζουμε ότι στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή υπάρχουν γυμναστές αποκατάστασης οι Δημήτρης Μπογατσιώτης, Ζαχαρίας Πασχαλίδης και γυμναστής τερματοφυλάκων, ο Παναγιώτης Αγριογιάννης. Ο Μιχάλης Καβαλιέρης που ήταν βοηθός του Τάκη Λεμονή και ο γυμναστής Γιάννης Ντουρουντός δεν θα συνεχίσουν όπως δεν είχαν συνεχίσει και το καλοκαίρι όταν ανέλαβε ο Μπέσνικ Χάσι και δεν έμεινε ο Έλληνας προπονητής.

Πηγή: gavros.gr