Με τον Απόλλωνα Λεμεσού αγωνίστηκε χθες η Έβερτον στην Κύπρο για το Europa League. Οι Άγγλοι κέρδισαν με 3-0, έχοντας τον Κέβιν Μιραλάς στη σύνθεσή τους και φυσικά, επειδή αυτό το όνομα έχει γραφτεί για τον Ολυμπιακό, κυπριακή ιστοσελίδα πήρε μερικές δηλώσεις από τον Βέλγο.

Αυτός είπε πως βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Έβερτον, καλώντας τους πάντες να κάνουν υπομονή. Όπως φαίνεται λοιπόν, οι Πειραιώτες κάνουν τις προσπάθειές τους για να αποκτήσουν τον παίκτη, αλλά επειδή υπάρχει και η Έβερτον φυσικά, το θέμα ενδέχεται να τραβήξει κάπως. Ούτως ή άλλως, η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Δεν ήθελε να παραχωρήσει δηλώσεις οn camera ο Κέβιν Μιραλάς μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα, αλλά όταν τον ρωτήσαμε αν βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό Πειραιώς ήταν ξεκάθαρος.

«Είναι αλήθεια. Βρίσκομαι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ενόψει Ιανουαρίου. Να κάνουμε λίγη υπομονή όμως, διότι δεσμεύομαι με συμβόλαιο με την Έβερτον» μας είπε ο 30χρονος Βέλγος διεθνής άσος.

Πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στον Πειραιά μετά από 5,5 χρόνια…

 

Πηγή: gavros.gr