Σ' αγώνα της 19ης ημέρας του Πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ K-20 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-1 της Ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα παρέμεινε αήττητη στη διοργάνωση αφού μετά από 16 αγώνες έχει να επιδείξει 14 νίκες και 2 ισοπαλίες, από την άλλη η Ξάνθη ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από τις 12/09/2015. 

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Στο 9' ο Κώστας Τσιμίκας σεντράρει από τα αριστερά και ο Κώστας Κιρτζιαλίδης με κεφαλιά κάνει το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα (12') πάλι από τα αριστερά ο Μανώλης Σάλιακας εκτελεί κόρνερ η μπάλα φτάνει στον Βατουσιάδη, ο οποίος με κεφαλιά διαπλασιάσει τα τέρματα του Ολυμπιακού. Στο 19' ο Κώστας Πλέγας πιάνει φοβερό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι. 

Η Ξάνθη μειώνει 2-1 στο 37' με τον Χατζή ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι, αλλά στο 42' ο Κώστας Κιρτζιαλίδης με ωραία ατομική ενέργεια "γράφει" το 3-1 μέσα στην περιοχή. Στο 54' ο Μάριος Βρουσάϊ βρίσκει με σουτ δίχτυα για το 4-1 μετά από πάσα του Παναγιώτη Ρέτσου, ενώ στο 39' ο Βρουσάϊ είχε δοκάρι. 

Ο τεχνικός της ομάδας μας Βασίλης Βούζας, ο οποίος συμπλήρωσε 50 παιχνίδια στον πάγκο του Ολυμπιακού στη Σούπερ Λιγκ K-20, μετά απο το τέλος του αγώνα σημείωσε: "Είχαμε απέναντι μας έναν δύσκολο αντίπαλο αλλά τα καταφέραμε, Μέτρησε η ποιότητα μας και η νοοτροπία αυτής της ομάδας. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και με τέτοιο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούμε να φοβηθούμε καμία ομάδα. Στο δεύτερο κάναμε καποιες αλλαγές, έπεσε η ταχύτητα, αλλά ήμασταν και πάλι ανταγωνιστικοί. Συνεχίζουμε"

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.: Κατσιμήτρος, Σάλιακας (71' Μπέτσας), Τσιμίκας (63' Φουάσης), Βατουσιάδης, Νικολάου, Ρέτσος, Μανθάτης, Μεγαρίτης (75' Κηπουρός), Κιρτζιαλίδης, Πλέγας, Βρουσαϊ. 

ΞΑΝΘΗ: Σταθάκης, Ζώτος, Ψεμματάς, Πουλουχτσής, Προύντζος, Κώστας, Μπουνταγκίδης, Μελισσόπουλος, Φασίδης (65' Σαμπανίδης), Λαζαρίδης (28΄ Χατζής), Δημητριάδης (46' Καπτέλι).