Μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών πάντα ανανεώνει κάθε γυναίκα. Αυτή η ανανέωση πολλές έφπρές ρχεται ως απότοκο σκέψης και συζητήσεων και άλλες φορές κρίνεται ως επιββεβλημένη 

Αυτή η ανανέωση ήταν κάτι που φαίνεται πως έψαχνε και η Μίνα Αρναούτη, καθώς οι περιπέτειες με την υγεία της, τα χειρουργεία και οι φυσικοθεραπείες στις οποίες επιβλήθηκε μετά από εκείνο  το τροχαίο δυστύχημα που είχε ως συνεπιβάτης στο τζιπ που οδηγούσε ο αδικοχαμένος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης σπατάλησαν αρκετή από την ενέργεια της.

Μια ενέργεια που φαίνεται πως βρίσκει όσο ξεπερνάει και αφήνει πίσω της τα τραγικά γεγονότα που ακολούθησαν από εκείνη την μοιραία νύχτα που σημάδεψε όχι μόνο εκείνη αλλά και χιλιάδες θαυμαστές του γνωστού τραγουδιστή.

Η Μίνα που περνάει το χρόνο της μεταξύ Μυτιλήνης και Αθήνας έκοψε πρόσφατα τα μαλλιά της και τα έβαψε ξανθά. Η αλλαγή αυτή κάνει το πρόσωπο της αρκετά πιο φωτεινό και όποτε χαμογελάσει και ανεβάζει φωτογραφία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακολουθεί βροχή από like και διθυραμβικά σχόλια.