Ραντεβού με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, παίζοντας κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο είναι έτοιμος να καταθέσει τη ψυχή του, διεκδικώντας τις πιθανότητές που έχει! Live από το gavros.gr στις 21:45/ΕΡΤ1, CS2

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μόνο να κερδίσουν από την αναμέτρηση με τους «μπλαουγκράνα» και αυτό είναι κάτι που μπορεί να τους βοηθήσει να δείξουν όλο τους το ταλέντο και να κάνουν την έκπληξη στην έδρα της Μπάρτσα.

Ο Ολυμπιακός κόντρα στον πρώην προπονητή του, Ερνέστο Βαλβέρδε έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία, ωστόσο ακόμα και αν δεν τα καταφέρει σίγουρα θα δώσει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι παίκτες του Τάκη Λεμονή είναι αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους και μέχρι το τελευταίο λεπτό του ματς να παλέψουν με νύχια και με δόντια για ένα θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας πάντα ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο.

Η Μπαρτσελόνα αποτελεί μία από τις καλύτερες ομάδες των τελευταίων ετών, αν όχι την καλύτερη, ωστόσο οι Πειραιώτες διαθέτουν και εκείνοι τεράστιο μέγεθος στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, κάτι το οποίο έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα του πλανήτη.

Ο Ολυμπιακός θα παλέψει για τη φανέλα, την ιστορία και τον κόσμο του, ο οποίος θα βρίσκεται στο γήπεδο της Βαρκελώνης, βοηθώντας την αγαπημένη του ομάδα, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα έχοντας στις αποσκευές του ένα καλό αποτέλεσμα και μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση.