Η Ελένη Φουρέιρα μας απασχόλησε όλο το καλοκαίρι της καθώς η σχέση με τον αμυντικό των ερυθρολεύκων Αλμπέρτο Μποτία την έκανε αρκετά αγαπητή στους οπαδούς του Ολυμπιακού που περιμένουν να την δουν και αυτή στο Γ. Καραισκάκης να έρχεται και να χειροκρότει την ομάδα τους.

Η Ελένη Φουρέιρα γεννήθηκε το 1987 και μεγάλωσε στην Καλλιθέα, όπου ζει μέχρι σήμερα και από πολύ μικρή ηλικία είχε έφεση στο τραγούδι χαρακτηριστικό είναι το σκηνικό που περιέγραψε σε μία συνέντευξη της όταν και εκμυστηρεύτηκε πως από ηλικία τεσσάρων ετών έκανε πρόβες με τη... βούρτσα της μαμάς της μπροστά στον καθρέφτη και έλεγε χαρακτηριστικά: «Εγώ μια μέρα θα γίνω μεγάλη σταρ!»

Όπως και έγινε.

 Τραγούδι, χορός, πολύκροτες σχέσεις και επεισοδιακοί χωρισμοί απασχολούν «δημοσιογραφικά» το πρόσωπο της, ο φακός των παπαράτσι ασχολείται σχεδόν μόνιμα με το καλογυμνασμένο σώμα της. Οι φίλοι της κάνουν λόγο για μία αρκετά προσγειωμένη κοπέλα με αρκετά καλή αίσθηση χιούμορ, ενώ όσοι βρίσκονται στην παρέα της σχεδόν πάντα της ζητάνε να κάνει... μιμήσεις.