Την δυσαρέσκεια του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή των ΑΝΕΛ στη Β΄ Πειραιά, Δημήτρη Καμμένο προκάλεσε η πρωτοβουλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στην υπόθεση του υιού Τραγάκη.

Όπως αποκάλυψαν τα parapolitika.gr μόλις έγινε γνωστή η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να θέσει εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ τον γιό του νυν βουλευτή της ΝΔ στην Β’ Πειραιά Γιάννη Τραγάκη, Παναγιώτη, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επικοινώνησε μαζί του για να του προτείνει μελλοντική συνεργασία με το κόμμα του. Σύμφωνα με πληροφορίες η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του νυν βουλευτή των ΑΝΕΛ στην ίδια εκλογική περιφέρεια.

Αυτό προκάλεσε την απάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter (που θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης) επιχειρώντας να διαψεύσει το δημοσίευμα.

Η επίμαχη επικοινωνία, ωστόσο, Καμμένου-Τραγάκη, δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση καθώς υπάρχουν σχετικά ντοκουμέντα. Πάντως, η εξέλιξη αυτή αποτελεί άλλο ένα επεισόδιο στις σχέσεις Πάνου και Δημήτρη Καμμένου. Και για την άμβλυνση των όποιων εντάσεων σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται οι δυο πολιτικοί να έχουν τις επόμενες ημέρες συνάντηση.