Δύο ημέρες βρισκόμαστε πλέον από την μεγάλη «μάχη» του Θρύλου κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού –όπως είναι λογικό- μετράνε αντίστροφα για την σπουδαία αυτή αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μάλιστα, μέσω του… Τσόρι Ντομίνγκες ο οποίος μίλησε στον «ΓΑΥΡΟ», φαίνεται πως υπάρχει και αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Αργεντινός «μαέστρος» των Πειραιωτών, γνωρίζει πολύ καλά ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Τετάρτης στον Ναό ο Ολυμπιακός και τις δυσκολίες που θα έχει το παιχνίδι, αλλά όπως υπογραμμίζει, με τον κόσμο οι «ερυθρόλευκοι» στο πλευρό τους αλλά και με καλή απόδοση από συνολικά τους υπόλοιπους συμπαίκτες, μπορούν οι Πειραιώτες να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους.

Ωστόσο, σε ερώτηση που του έγινε για τις απουσίες των Βαυαρων, ο Τσόρι δεν φάνηκε να στέκεται σε αυτό, διότι γνωρίζει καλά τι ρόστερ διαθέτουν οι πρωταθλητές Γερμανίας με πόσο μεγάλη πληρότητα και ποιότητα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τσόρι στον «ΓΑΥΡΟ»:

ΕΡΩΤΗΣΗ: Από όσα έχεις διαπιστώσει τις πρώτες αγωνιστικές, κρίνεις ότι το πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο ή πιο εύκολο φέτος;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Νομίζω ότι θα είναι πιο δύσκολο, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από τη δική μας απόδοση. Θα είναι ένα απαιτητικό πρωτάθλημα και εμείς μέσα από τη συνεχή βελτίωση θα κοιτάξουμε να το κατακτήσουμε και φέτος.

Ε: Έχει να φοβηθεί κάποιον αντίπαλο ή κάτι άλλο ο Ολυμπιακός;

Α: Φυσικά και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο Ολυμπιακός. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με φανταστικούς οπαδούς. Εκείνο που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να μην επαναπαυόμαστε, να δουλεύουμε σκληρά και να παραμένουμε πάντα αισιόδοξοι και με θετικό πνεύμα για την ομάδα μας.

Ε: Και τώρα η Μπάγερν. Τι να περιμένουμε από τον Ολυμπιακό; Μια καλή εμφάνιση ή και ένα καλό αποτέλεσμα;

Α: Εντάξει, όλοι ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ολη μας η σκέψη είναι σε αυτό το ματς και θα συνεχίσουμε την πολλή δουλειά. Χρειάζεται να δώσουμε το 100% και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας.

Ε: Μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει καλό αποτέλεσμα;

Α: Βεβαίως μπορούμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Γιατί όχι;

Ε: Έχεις κάποιο προαίσθημα ότι θα σκοράρεις;

Α: Μακάρι να σκοράρω (γέλια).

Ε: Αποτελεί καλή είδηση ότι η Μπάγερν θα έχει κάποιες σημαντικές απουσίες στο παιχνίδι της Τετάρτης;

Α: Πρόκειται για καταπληκτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά αυτό δεν είναι το κύριο θέμα που μας απασχολεί. Δεν πρέπει να ξεγελαστούμε. Ξέρουμε το ρόστερ της Μπάγερν, η οποία έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να τους αντικαταστήσουν επάξια. Διαθέτει πληρότητα σε όλες τις γραμμές. Εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό και θέλουμε να βγούμε στο γήπεδο προετοιμασμένοι από όλες τις πλευρές για να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Πηγή: gavros.gr