"Πλημμύρισε" από χριστουγεννιάτικες μελωδίες το Δημαρχείο Πειραιά, από παιδικές φωνές και μουσικά όργανα. Τμήμα της χορωδίας των εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, καθώς και μαθητές και μαθήτριες του 38ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά, τραγούδησαν τα κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, στον Δήμαρχο, Γιάννη Μώραλη, παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργου Δαβάκη, των Αντιδημάρχων, Νίκου Καρβουνά, Γιάννη Μελά και Αθηνάς Γλύκα - Χαρβαλάκου και του Αντιπροέδρου του Ο.Π.Α.Ν., Νίκου Γέμελου.

Τα παιδιά συνόδευαν οι διευθύντριες των σχολείων καθώς και άλλοι δάσκαλοι και μουσικοί εκπαιδευτικοί.

  
 
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης απευθυνόμενος στα παιδιά και στους δασκάλους τόνισε μεταξύ άλλων:

"Εύχομαι Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά. Συγχαρητήρια στους δασκάλους, στις διευθύντριες των σχολείων και φυσικά στα παιδιά. Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι πολύ παραγωγική για τα μαθήματά σας, παράλληλα με το παιχνίδι και τη διασκέδαση. Όλα είναι απαραίτητα ειδικά στην ηλικία τη δική σας.

Δεν είναι μόνο το διάβασμα. Είναι όλα μαζί. Εύχομαι η χρονιά να είναι καλύτερη. Πρέπει και ο Δήμος Πειραιά να κάνει ό, τι μπορεί για να σας κάνει τη μαθητική  ζωή και την καθημερινότητά σας  καλύτερη. Θα βάλουμε και εμείς τα δυνατά μας. Να έχετε καλύτερες χρονιές από εδώ και εμπρός.  Χρόνια Πολλά και πάλι. Να μεταφέρετε και στις οικογένειές σας τις ευχές μας"