Τρόφιμα, δωροεπιταγές, είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια διένειμε εν όψει Χριστουγέννων η Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, με τον πρόεδρο, Γιάννη Βοϊδονικόλα, και τους Διαμερισματικούς Συμβούλους, Κατερίνα Δουρέκα, Σταυρούλα Μέντη και Γιάννη Κούζηλο, σε αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας.
 
Πιο συγκεκριμένα, προσφέρθηκαν τρόφιμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στον Όμιλο Εθελοντών Κατά του Καρκίνου "Αγκαλιάζω", καθώς και στην Επιτροπή Ανέργων και Συλλόγου Γυναικών Πειραιά.
 
Επίσης, διανεμήθηκαν δωροεπιταγές για αγορά βασικών αγαθών, όπως ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια σε οικογένειες της πόλης που έχουν ανάγκη, ειδικά τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε, τη στήριξη και τη βοήθεια του Δήμου Πειραιά.
 
Ο Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας, Βοϊδονικόλας, δήλωσε: "Η Ε΄ Δημοτική Κοινότητα διένειμε είδη διατροφής, ρουχισμό και παιχνίδια έχοντας ως κύριο μέλημα τη στήριξη των δημοτών μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους "Εθελοντές του Κόσμου" και ιδιαίτερα την, Τέτα Παπαπολίτη, για την προσφορά τροφίμων και προϊόντων, αλλά και όλους όσοι συνέβαλλαν για να μπορούν οι συνάνθρωποί μας να απολαύσουν όσο γίνεται περισσότερο τα φετινά Χριστούγεννα. Καλές γιορτές, με υγεία σε όλους".