Ο υποψήφιος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, πραγματοποίησε επίσκεψη για μια ακόμη φορά στο Μεγάλο Λιμάνι, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, και συνομίλησε με πολλούς υποστηρικτές του.

Οι Πειραιώτες υποδέχτηκαν τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας σε γνωστό στέκι στο Μικρολίμανο, όπου έδωσαν το "παρών" αρκετά στελέχη της κεντροδεξιάς παράταξης και φορείς της πόλης, οι οποίοι έχουν εκφράσει δημόσια πως θα παρέχουν στήριξη στο πρόσωπό του, προκειμένου να είναι ο επόμενος ηγέτης του κόμματος.

Ανάμεσα στα "μεγάλα κεφάλια" της Νέας Δημοκρατίας στον Πειραιά ξεχώρισαν οι Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και Γιάννης Μελάς. Ο πρώην βουλευτής και Υπουργός Παιδείας και ο Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου αντίστοιχα, ήταν οι βασικοί συντελεστές της συγκέντρωσης - γεύματος για τον κ. Τζιτζικώστα, καθώς πέρα από την οργάνωση για τη σύναξη, τις προηγούμενες μέρες τα τηλέφωνα πήραν "φωτιά", ενημερώνοντας μεγάλα ονόματα της Νεοδημοκρατικής πτέρυγας στον Πειραιά για την "κάθοδο" του Μακεδόνα πολιτικού στην πόλη μας.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, αφού συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους, πήρε το μικρόφονο και εκφώνησε λόγο με το όραμά του για το μέλλον του κόμματος, ενώ στη συνέχεια απόλαυσε το γεύμα του μαζί με τους Πειραιώτες φίλους του.

 

Υ.Γ.: Δεν είναι λίγοι οι Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν δυσαρεστηθεί από την τακτική που έχουν ακολουθήσει και οι τέσσερις υποψήφιοι (Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης, Γεωργιάδης, Τζιτζικώστας), με το να επιλέγουν να εμφανιστούν αποκλειστικά στα κεντρικά και "ιν" σημεία της πόλης, π.χ. Πασαλιμάνι, Καστέλλα, Μικρολίμανο, πλατεία Κοραή. Αν αφουγκραστεί κάποιος αυτά που λέγονται στην "πιάτσα", θα εντοπίσει πολλά παράπονα από συμπολίτες μας που κατοικούν στις μικρομεσαίες περιοχές της πόλης. Στις φτωχογειτονιές στα Μανιάτικα, στα Ταμπούρια, στον Άγιο Δημήτριο, στην Υπαπαντή και στα Καμίνια είναι έκδηλη η απογοήτευση από το σνομπάρισμα, καθώς όπως δηλώνουν οι απογοητευμένοι κάτοικοι: "Εμείς είμαστε παιδιά ενός κατώτερου θεού; Οι γειτονιές μας δεν είναι Πειραιάς;"...

 

*** Για παλαιότερες επισκέψεις του Απόστολου Τζιτζικώστα στον Πειραιά, διαβάστε τα σχετικά ρεπορτάζ:

Στον Πειραϊκό Σύνδεσμο ο Απόστολος Τζιτζικώστας (ΦΩΤΟ)

Στο πλευρό του Τζιτζικώστα ο "καραμανλικός" Αρβανιτόπουλος

Ο Τζιτζικώστας για καφέ στην πλατεία Κοραή (ΦΩΤΟ)

Στον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ ο Απόστολος Τζιτζικώστας (ΦΩΤΟ)