Ο Δήμος Πειραιά υποδέχεται για δεύτερη χρονιά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας  το Χριστουγεννιάτικο Bazaar Βιβλίου του Ρ/Σ «ΒΗΜΑ FM 99,5» με τίτλο: "Ένα βιβλίο, ένα ευρώ, για ένα καλό".
 
Από σήμερα, Πέμπτη 10 έως την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα βιβλίο με μόλις ένα ευρώ, ανάμεσα σε περισσότερους από 250.000 τίτλους βιβλίων.
 
Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar έχει φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση για τους άστεγους και τους άπορους πολίτες του Πειραιά.
 
Και οι φετινές εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στα παιδιά για τα οποία θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και happenings. Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με πίστα Formula 1, σε ένα μαγευτικό πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια και θα ψυχαγωγηθούν με παιδικές θεατρικές παραστάσεις.

Παράλληλα με το Χριστουγεννιάτικο Bazaar, δημοφιλείς  τραγουδιστές και γνωστά μουσικά σύνολα θα ψυχαγωγήσουν το κοινό, με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: "Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα αλλά και για την πόλη του Πειραιά, να υποδεχόμαστε για δεύτερη χρονιά το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar Βιβλίου του Ραδιοφωνικού Σταθμού "ΒΗΜΑ 99,5" στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Πέρυσι πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στον Πειραιά και είχε πολύ μεγάλη απήχηση, αφού χιλιάδες Πειραιώτες και όχι μόνο, επισκέφθηκαν το Bazaar, απέκτησαν βιβλία με ένα μόλις ευρώ, ενώ μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με τις παράλληλες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Το πιο σημαντικό από όλα,  είναι ο φιλανθρωπικός σκοπός του Bazaar, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους άστεγους και τους άπορους της πόλης μας, που υποστηρίζονται από την ΚΟ.Δ.Ε.Π. .

Ξέρετε, σε ό,τι κάνουμε, ειδικά τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε, θέλουμε να υπάρχει και μια κοινωνική διάσταση. Είναι ημέρες χαράς, είναι ημέρες αγάπης και θέλουμε να βοηθήσουμε τους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη. Να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι τους. Σε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο για τη χώρα αλλά και τον Πειραιά, είναι αναγκαίο όσο ποτέ να είμαστε όλοι ενωμένοι και αλληλέγγυοι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του "ΒΗΜΑ FM" για την άψογη συνεργασία αλλά και όλους όσοι συμμετέχουν στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar. Είμαι βέβαιος ότι οι Πειραιώτες, αλλά και όλος ο κόσμος θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας και θα ενισχύσουν τον φιλανθρωπικό σκοπό του Bazaar, όπως άλλωστε έπραξαν και πέρυσι τα Χριστούγεννα".

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Ώρες λειτουργίας από Πέμπτη 10/12 έως Κυριακή 13/12: 10:00 - 21:00.

 

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Bazaar είναι το εξής:

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου

12:00-13:00 Το Ελληνικό Λαϊκό Θέατρο Σκιών Θανάση και Κώστα Σπυρόπουλου, θα χαρίσει στους επισκέπτες του Bazaar όμορφες στιγμές.

13:00-14:00 Το Θέατρο "Πόρτα" θα παρουσιάσει την Παιδική παράσταση "Ο Μπαλ στον αέρα".  

19:30-20:45 Το γυναικείο συγκρότημα Μικρασιατικής παραδοσιακής μουσικής "Smyrna" θα μας ταξιδέψει με όμορφες μελωδίες.

20:45-22:00 Ο Γιώργος Κατσαρός σε μια μοναδική συναυλία με την ορχήστρα του. Τραγουδούν: Λένα Αλκαίου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ζωή Παπαδοπούλου, Σταμάτης Χατζηευσταθίου, Ευτυχία Μητρίτσα.

 

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου

12:00-13:00 Η Παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου θα μας χαρίσει χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

19:30-21:00 Η Φιλαρμονική Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού θα δώσει μια χριστουγεννιάτικη συναυλία. Τραγουδούν ο Δάκης και η Σόφη Ζανίνου.

21:00-22:00 Οι Rebeletiko θα διασκεδάσουν τους επισκέπτες του Bazaar.

 

*** Διαβάστε εδώ όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά: Ο Δήμος Πειραιά στο Πνεύμα των Χριστουγέννων με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους