Η ετήσια μεγάλη «Γιορτή της Γυμναστικής» του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, πραγματοποιήθηκε χθες, στο Βεάκειο θέατρο, το οποίο κατακλύστηκε από πλήθος κόσμου. 

Μικροί και μεγάλοι παρουσίασαν ένα δείγμα της δουλειάς που γίνεται κατά τη διάρκεια της χρονιάς στα τμήματα μαζικής άθλησης στα δημοτικά γυμναστήρια Πειραιά, όπως ρυθμική γυμναστική, latin,  μπαλέτο, μοντέρνοι και παραδοσιακοί χοροί κ.ά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: 

 «Η ετήσια εκδήλωση του Ο.Π.Α.Ν., είναι μια ωραία εκδήλωση. Περιλαμβάνει τα προγράμματα γυμναστικής του Ο.Π.Α.Ν. για πολύ μικρά παιδάκια αλλά και προγράμματα για μεγαλύτερους από τα δημοτικά γυμναστήρια καθώς και χορογραφίες, δημοτικά τραγούδια.  Είναι ευχάριστες στιγμές και χαίρομαι γιατί το Βεάκειο θέατρο, είναι γεμάτο από κόσμο. Βλέπεις μια ολόκληρη χρονιά, αυτά για τα οποία κι εμείς δουλεύουμε για να ικανοποιούνται τα παιδιά και οι μεγαλύτεροι, για τους γυμναστές, για όλους τους ανθρώπους του Ο.Π.Α.Ν., νομίζω ότι είναι μια δικαίωση να είναι μια ωραία γιορτή, με πάρα πολύ κόσμο. Να τη  χαίρονται, να χαμογελάνε και πραγματικά  είναι μια από τις πιο ωραίες στιγμές».    

Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου, στον χαιρετισμό της, τόνισε:

«Να σας καλωσορίζω κι εγώ με τη σειρά μου σε αυτήν την πολύ  όμορφη γιορτή που γίνεται κάθε χρόνο. Να σας ευχαριστήσω που επιλέγετε τα προγράμματα του Δήμου για τις αθλητικές δραστηριότητες. Κάναμε μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια και το 2016, αλλά και το 2017, ώστε να βελτιώσουμε και τις συνθήκες όσο είναι δυνατόν, αλλά και να κάνουμε πολλά αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα. Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου, ευχαριστώ τους  μόνιμους υπαλλήλους του Ο.Π.Α.Ν., ευχαριστώ πολύ τους γυμναστές, που έχουν και την άμεση επαφή μαζί σας.  Και του χρόνου να είμαστε καλά, πάλι στα ίδια μέρη. Να επιλέγετε πάντα τα προγράμματα του Δήμου μας. Σας ευχαριστώ πολύ».    

Στη Γιορτή Γυμναστικής παρευρέθηκαν:  η πρώην  Υφυπουργός  κα Άντζελα Γκερέκου και  ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ηλίας Σαλπέας.