Άλλαξε όψη η πλατεία Σερφιώτου στην Καλλίπολη, μετά από εκτεταμένες εργασίες ανάπλασης που πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμο Πειραιά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ήταν σε συνεχείς συνεννοήσεις και επαφές με τους αιρετούς συνεργάτες του και ενημερωνόταν για την εξέλιξη των εργασιών.

 

Όπως μαθαίνουμε, ο Πρόεδρος της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά, Νικήτας Γκόλφης, και οι Αντιδήμαρχοι Π. Καλογερόγιαννης (Καθαριότητας και Ανακύκλωσης), Αλ. Αργουδέλης (Τεχνικών Υπηρεσιών και Δικτύων) και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Στ. Βοιδονικόλας (Περιβάλλοντος και Πρασίνου), ένωσαν τις δυνάμεις τους και δούλεψαν ταυτόχρονα οι υπηρεσίες του Δήμου, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί η ανάπλαση σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Η ανανεωμένη - πλέον - πλατεία Σερφιώτου διαθέτει πράσινο, λουλούδια και νέα δένδρα, νέες πέργκολες και παγκάκια για την ευκολότερη πρόσβαση του κόσμου, νέο φωτισμό, σύστημα αυτόματου ποτίσματος, κ.ά.

Όπως ήταν φυσικό, οι κάτοικοι της περιοχής χάρηκαν ιδιαίτερα με την ανάπλαση της πλατείας, αφού ικανοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα τους, το οποίο έμενε "παγωμένο" και αναπάντητο τα τελευταία χρόνια.