Παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν σήμερα τη Λέσχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας, στα εγκαίνια του μεγάλου παιδότοπου της Playmobil, που φιλοξενείται για δεύτερη φορά στον Πειραιά και περιλαμβάνει τους αγαπημένους ήρωες της Playmobil, πολλά παιχνίδια και παράλληλες δράσεις, με ελεύθερη είσοδο για όλους. 

Στην πρώτη ημέρα λειτουργίας του μεγάλου παιδότοπου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο οποίος συμμετείχε στις διασκεδαστικές δράσεις με την οικογένειά του.

Ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με το site για τη σύγχρονη μητέρα 4moms.gr και την Playmobil Hellas, με την υποστήριξη του Aegean Omiros College, θα υποδέχεται έως και τις 28 Μαΐου μικρούς και μεγάλους για να παίξουν και να διασκεδάσουν με τα αγαπημένα τους Playmobil.

Φέτος ιππότες, δράκοι, πειρατές Playmobil, αλλά και αγρότες με τα ζωάκια τους αποβιβάζονται στη Μαρίνα Ζέας.

Στον παιδότοπο παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κυρία Αθηνά Γλύκα - Χαρβαλάκου και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας. 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε :

«Ο Πειραιάς φιλοξενεί για δεύτερη φορά τον παιδότοπο της Playmobil στη Λέσχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας. Όπως και πριν από δύο χρόνια, η ανταπόκριση του κόσμου στην πρώτη ημέρα λειτουργίας ήταν πολύ μεγάλη και αναμένουμε  να ξεπεράσουμε κατά πολύ τα πέντε χιλιάδες παιδιά που έπαιξαν με τους ήρωες της Playmobil για ένα μήνα το 2015. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Λέσχη του Ολυμπιακού για την παραχώρηση του χώρου την κα Ευφραιμίδη εκ μέρους της Playmobil για την αγαστή  συνεργασία και τις 4moms. Πιστεύω ότι και για την  Playmobil είναι ευχάριστο που βρίσκονται στον Πειραιά, σε μια όμορφη περιοχή, με πολλά παιδιά, σε μια εξαιρετική τοποθεσία στη θάλασσα. Θα ήθελα να καλέσω τους Πειραιώτες και τους κατοίκους της Αττικής να έρθουν με τα παιδιά τους στη Μαρίνα Ζέας, να περάσουν ωραίες στιγμές κάθε ημέρα και κυρίως Σαββατοκύριακα όπου έχει και παράλληλες εκδηλώσεις. Έχει face painting,  φτιάχνουν  κάρτες, θα πουν τραγούδια, παραμύθια, θα φτιάχνουν γλυκά. Επίσης  τα Εκπαιδευτήρια  Όμηρος είναι μαζί και μας στηρίζουν σε ό,τι κάνουμε και τους ευχαριστούμε. Είναι εδώ και συνδράμουν με πρωτοβουλίες. Είναι πάρα πολύ ωραία, το χαίρονται τα παιδιά. Έχουμε πει ότι όταν ευχαριστιούνται τα παιδιά ευχαριστιούνται και οι γονείς. Θα είμαι κι εγώ με την οικογένειά μου εδώ κάθε Σαββατοκύριακο γιατί τα παιδιά τρελαίνονται για τα Playmobil».      

Η Διευθύντρια Marketing της εταιρείας Playmobil Hellas κα  Ειρήνη Ευφραιμίδη, σημείωσε :

«Τα Playmobil είναι πάρα πολύ ευτυχισμένα που ξαναέρχονται μετά το 2015 στον Πειραιά. Είναι ένα δώρο του Δήμου Πειραιά και της Playmobil σε συνεργασία με τις 4moms.gr για όλα τα παιδάκια του Πειραιά τα οποία μπορούν να έρθουν για έναν ολόκληρο μήνα, να παίξουν δωρεάν σε έναν από τους πιο ωραίους χώρους της πόλης, όπου έχουμε δημιουργήσει έναν παιδότοπο Playmobil, με όλα τα παιχνίδια μας για να παίξουν τα παιδιά, μέσα στην λέσχη τροπαίων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, στη Μαρίνα Ζέας.  Είμαστε ανοιχτά κάθε ημέρα, τα απογεύματα από τις 16:00 έως τις 20:00 και τα Σαββατοκύριακα όλη την ημέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Την Πρωτομαγιά βέβαια συνεχώς».

Η κυρία Βάσω Στασινού από το site για τη σύγχρονη μητέρα 4moms.gr,  δήλωσε: 

«Για δεύτερη φορά, είπαμε να μεταμορφώσουμε λίγο τη Λέσχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, να την κάνουμε ένα χώρο για όλα τα παιδιά, για όλες τις οικογένειες. Δωρεάν λοιπόν παιδότοπος της Playmobil.

Μετά την τεράστια ανταπόκριση που είχε το 2015, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Μώραλης θέλησε -μετά από πέντε χιλιάδες παιδιά που μπήκαν σε εκείνον τον παιδότοπο καταγεγραμμένα και οι γονείς ήταν πάρα πολύ ευχαριστημένοι -να το ξανακάνει εδώ, στη Λέσχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, προκειμένου να ευχαριστηθούν όλες οι μαμάδες και τα παιδάκια, όλες οι οικογένειες.

Κάθε Κυριακή θα έχουμε παράλληλες δράσεις από το 4moms.gr. Σήμερα έχουμε Πρωτομαγιάτικα στεφάνια με την υποστήριξη του Aegean College πάντα. Έχουμε facepainting, δράσεις για μόδα, ομορφιά.  Έχουμε τη Γιορτή της Μητέρας που θα έχουμε πάρα πολλές εκπλήξεις για τις μαμάδες και τα παιδάκια. Έχουμε την άλλη εβδομάδα πολύ ωραίες αθλοπαιδίες, έχουμε παιχνίδια περιπέτειας -  είναι και επίκαιρο τώρα λόγω «Survivor» - για όλα τα παιδάκια έξω από το Playmobil, απέναντι δηλαδή στο μικρό γηπεδάκι, το οποίο είναι αχρησιμοποίητο και πρέπει έτσι λίγο να «ζωντανέψουμε» τη Μαρίνα Ζέας  και αυτό κάνουμε πράξη για άλλη μια φορά.

Να ευχαριστήσουμε την Aegean College, να ευχαριστήσουμε την Playmobil και πάνω απ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω και προσωπικά, αλλά και εκ μέρους του 4moms.gr  το πόσο θετική αντίδραση έχει ένας νέος άνθρωπος, ο οποίος πραγματικά έχει κάνει πολύ μεγάλο έργο για τον Πειραιά μέχρι στιγμής και είναι δίπλα στους δημότες και δίπλα στους γονείς και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και μιλάω φυσικά για τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη».   

Η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Aegean Όμηρος College κυρία Φανή Ζώτου, δήλωσε:

«Στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας που έχουμε με τον Δήμο Πειραιά  και την αγαστή παρουσία μας στα δρώμενα του Δήμου, είμαστε εδώ για να χαρούμε κι εμείς με ό,τι πολύ ωραίο γίνεται στον Δήμο. Τα παιδιά της Αισθητικής θα ζωγραφίσουν ό,τι θέλουν στα παιδάκια, λουλούδια, κούκλες, ήρωες της Playmobil, θα φτιάξουμε στεφάνια να στολίσουν τα μαλλάκια τους. Θα περάσουν όμορφες στιγμές και θα είμαστε εδώ, για οτιδήποτε χρειαστεί».

Ωράριο λειτουργίας Παιδότοπου:

Καθημερινά: 16:00 – 21:00

 

Σάββατοκύριακα: 10:00-20:00

Δευτέρα 1η Μαϊου: 10:00 -20:00

Πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων:

 

Κυριακή 7 Μαϊου, 12:00 – 14:00

Αθλοπαιδίες

Κυριακή 14 Μαϊου, Γιορτή της Μητέρας, 12:00 – 14:00

Τα παιδιά φτιάχνουν ευχετήριες κάρτες και γλυκά για τη μαμά

Face Painting

Δωρεάν περιποίηση για μαμά & κόρη

Σάββατο 20 Μαϊου, 18:00 – 20:00

Παρουσίαση του παραμυθιού Playmobil Play and Give «Ο Δίας, η Αθηνά και η δύναμη της προσφοράς»

Κυριακή 28 Μαϊου, 12:00 – 14:00

Safe Water Sports: ενημέρωση παιδιών και γονιών για την ενίσχυση της ασφάλειας στη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ.