Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ένας αθλητικός σύλλογος, αλλά και κοινωνικός. Εννοούμε πως σκέφτεται τους πολίτες της χώρας γενικότερα και αυτούς του Πειραιά. Τα παραδείγματα πολλά, όχι μόνο για αυτούς, αλλά και πολλούς άλλους, καθώς κανείς δεν ξεχνάει τι έκανε ο Ολυμπιακός με τους πρόσφυγες μετά από εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη ή τις δωρεές και τις προσφορές όλα αυτά τα χρόνια, Πάσχα και Χριστούγεννα και γενικά όλη τη χρονιά σε διάφορα ιδρύματα.

Με αφορμή λοιπόν όλα τα παραπάνω, αποδεικνύεται πως ο Ολυμπιακός είναι κοντά στον πολίτη, καθώς τον Μάρτιο που πέρασε, διοργανώθηκαν μετά από προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του προέδρου του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, εκδρομές από τα 11 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά για τα μέλη τους.

Συνολικά διοργανώθηκαν 11 εκδρομές με περισσότερα από 1300 μέλη να συμμετέχουν. Οι περιοχές, τις οποίες επισκέφθηκαν, ήταν, μεταξύ άλλων, τα Καλάβρυτα, η Βυτίνα Αρκαδίας, η Ζάχολη Κορινθίας, τα Καμένα Βούρλα. Τα πούλμαν, με τα οποία πραγματοποιήθηκαν οι εκδρομές, ναυλώθηκαν από τον πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Πειραιά, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μιλώντας για το θέμα, ο κ. Γιάννης Μώραλης επεσήμανε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μπορέσαμε και φέτος να οργανώσουμε εκδρομές για τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τα περίπου 1.300 μέλη τους. Μέσα σε πολύ δύσκολες οικονομικά συνθήκες φροντίζουμε - και νομίζω ότι τα καταφέρνουμε καλά- να προσφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας.



Στόχος μας είναι να κάνουμε την καθημερινότητά τους καλύτερη, προσφέροντάς τους μέσω των Κέντρων Αγάπης, τη δυνατότητα να αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους και να διασκεδάζουν. Ευχαριστώ θερμά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος με τη διαρκή προσφορά του στον Δήμο Πειραιά δείχνει καθημερινά ενδιαφέρον για την πόλη και τους ανθρώπους της».