Ο Δήμος Πειραιά συνεχίζει το πρόγραμμα εκτεταμένων ασφαλτοστρώσεων με παρεμβάσεις σε κεντρικούς και σε μικρότερους δρόμους στις Δημοτικές Κοινότητες Γ΄ Δ΄ και Ε΄.

Οι παρεμβάσεις αυτές, έρχονται σε συνέχεια των εκτεταμένων ασφαλτοστρώσεων που πραγματοποιήθηκαν στις Δημοτικές Κοινότητες Α΄ και Β΄. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η βελτίωση του οδικού δικτύου της πόλης και η ασφαλής διέλευση πεζών και οχημάτων στους δρόμους των πέντε Δημοτικών Κοινοτήτων της πόλης μας. 

Ο Αντιδήμαρχος Οδοποιίας – Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης δήλωσε σχετικά:

«Τους τελευταίους μήνες, υλοποιείται από την Δημοτική Αρχή, ένα σημαντικό πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων σε δρόμους των πέντε Δημοτικών Κοινοτήτων της πόλης. Είναι γεγονός, ότι το οδικό μας δίκτυο παρουσίαζε αρκετά προβλήματα και μετά από παρέμβαση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, προχωρήσαμε σε εκτεταμένες εργασίες, προκειμένου να βελτιώσουμε την ποιότητα των δρόμων στον Πειραιά. Επιπλέον, σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Πειραιά, είμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη νέων έργων ασφαλτόστρωσης στον Δήμο μας. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να παρέμβουμε σε όσους περισσότερους δρόμους μπορούμε, έτσι ώστε να αλλάξουμε προς το καλύτερο το οδικό δίκτυο στην πόλη, για να είναι ασφαλές και λειτουργικό για τους πεζούς και τους οδηγούς».