Τις πόρτες του στον Κυριάκο Μητσοτάκη άνοιξε το μεσημέρι της Κυριακής ο Πειραϊκός Σύνδεσμος (Καραΐσκου 104), προκειμένου ο ένας εκ των τεσσάρων υποψηφίων των προέδρων της Νέας Δημοκρατίας να "ανοίξει τα χαρτιά" του στους Πειραιώτες και να αναλύσει πώς οραματίζεται ο ίδιος το μέλλον της κεντροδεξιάς παράταξης.

Εμφάνιση __________ 1.JPGΕμφάνιση __________ 1.JPGΕμφάνιση __________ 1.JPGΕμφάνιση __________ 1.JPG

Η ομιλία του πρώην Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης ξεκίνησε στις 12:00 με τους Νεοδημοκράτες ψηφοφόρους του κόμματος να ανταποκρίνονται στο κάλεσμά του.

Μεταξύ των παρευρισκομένων (παράγοντες ΝΟΔΕ, "γαλάζια στελέχη" κ.ά.) ήταν o Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δικτύων, Αλέξανδρος Αργουδέλης, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.), Κορίνα Λαουλάκου, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης, του οποίου η υπογραφή βρισκόταν ανάμεσα στις 50 που επικύρωσαν την υποψηφιότητα Μητσοτάκη και ο πρώην Δήμαρχος Πόρου, Σπύρος Σπυρίδων.

Ο Κυριάκος είναι ο δεύτερος υποψήφιος αρχηγός της Ν.Δ. που εκφωνεί λόγο στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, καθώς προηγήθηκε πριν από μια βδομάδα η εμφάνιση του Άδωνι Γεωργιάδη (*** δες το σχετικό θέμα εδώ: Στον Πειραϊκό Σύνδεσμο ο Άδωνις Γεωργιάδης (ΦΩΤΟ+VIDEO)), ενώ θα ακολουθήσει την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, στις 20:00, ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Απ' ότι φαίνεται, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο Μεγάλο Λιμάνι, τόσο στην Α', όσο και στην Β' Πειραιά, θέλοντας να κάνει ένα γερό "μπάσιμο" στην "κεντροδεξιά δεξαμενή" των ψηφοφόρων της πόλης, με τις συχνές "καθόδους" του στον Πειραιά.

*** Μπορείτε να διαβάσετε παλαιότερα θέματα από τις περιοδείες του στην Α' και στην Β' Πειραιά, πατώντας στα παρακάτω λινκ:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέβηκε στον Πειραιά

Ένας Πειραιώτης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Το γεύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μικρολίμανο (ΦΩΤΟ)