Στο πλαίσιο της περιοδείας τους για το χρίσμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας κατηφορίζουν για άλλη μια φορά στον Πειραιά, δείχνοντας πόσο μεγάλη σημασία έχει γι' αυτούς να συγκεντρώσουν όλο και περισσότερες ψήφους, δεδομένου ότι η Α' Πειραιά αποτελούσε ανέκαθεν τη μεγάλη δεξαμενή του κόσμου της κεντροδεξιάς παράταξης. 

Τόσο ο Κρητικός, όσο και ο Μακεδόνας πολιτικός επέλεξαν τον Πειραϊκό Σύνδεσμο (Καραϊσκου 104) για να κάνουν το κάλεσμα στους φίλους τους. Το ίδιο ακριβώς που έπραξε και ο επίσης υποψήφιος αρχηγός του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, πριν από λίγες μέρες (*** δες το σχετικό θέμα εδώ: Στον Πειραϊκό Σύνδεσμο ο Άδωνις Γεωργιάδης (ΦΩΤΟ+VIDEO), όπως και μια παλαιότερη επίσκεψη του πρώην Υπουργού Ναυτιλίας και Υγείας στον Πειραιά για την προεκλογική του εκστρατεία: Σεραφείμ και Αρβανιτόπουλος "ξενάγησαν" τον Άδωνι στον Πειραιά (ΦΩΤΟ)).

Πρώτος θα πραγματοποιήσει ομιλία ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, ενώ ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα ακολουθήσει την Τρίτη 17 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ.

 

*** Μπορείτε να διαβάσετε παλαιότερα θέματα από τις περιοδείες τους στην Α' και στην Β' Πειραιά, πατώντας στα παρακάτω λινκ.

Για Μητσοτάκη:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέβηκε στον Πειραιά

Ένας Πειραιώτης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Το γεύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μικρολίμανο (ΦΩΤΟ)

Ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Δημαρχείο του Κορυδαλλού στις 11/11

 

Για Τζιτζικώστα:

Στον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ ο Απόστολος Τζιτζικώστας (ΦΩΤΟ)

Περιοδεία Τζιτζικώστα στον Κορυδαλλό (ΦΩΤΟ)

Ο Τζιτζικώστας για καφέ στην πλατεία Κοραή (ΦΩΤΟ)

Ο Τζιτζικώστας με τους ανύπαρκτους στον Πειραιά