Ο θρυλικός έλληνας τραγουδιστής Σταμάτης Κόκοτας τραγουδάει για τον Πειραιά σε μια μοναδική συναυλία που θα γίνει το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 8.30 μμ

Θα ακουστούν διαχρονικά τραγούδια που σφράγισε με την ερμηνεία του στην πολύχρονη καριέρα του. Ξεχωριστά τραγούδια μεγάλων δημιουργών και στιχουργών – ποιητών.


Τις μεγάλες και αναρίθμητες επιτυχίες από το χώρο του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού που έγραψαν μεγάλοι συνθέτες όπως Σταύρος Ξαρχάκος, Μίκης Θεοδωράκης, Γιάννης Σπανός, Δήμος Μούτσης, Γιώργος Χατζηνάσιος κ.α. αλλά και μουσικοί του κλασσικού λαϊκού τραγουδιού όπως Απόστολος Καλδάρας, Γιώργος Ζαμπέτας, Βασίλης Τσιτσάνης, Άκης Πάνου Αντώνης Κατινάρης κ.α. ενώ τους στίχους των τραγουδιών υπέγραψαν μεγάλοι ποιητές και στιχουργοί όπως ο Νίκος Γκάτσος, Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, Λευτέρης Παπαδόπουλος κ.α.
Η συναυλία του Σταμάτη Κόκοτα θα είναι μια μοναδική βραδιά, αναμνήσεων στις γειτονιές του Πειραιά που τραγούδησε μοναδικά μέσα από τα τραγούδια του όπως την Πειραιώτισσα, Του Προφήτη Ηλία τα Σοκάκια και άλλα πολλά.
Μαζί του ο Δημήτρης Κόκοτας και πολυμελής ορχήστρα με μοναδικούς σολίστ.